Абонаментно правно обслужване

Твоят правен отдел е на линия! Получаваш директна връзка с адвокат, който да се грижи за правната сигурност на твоя бизнес чрез експресни консултации по телефон или имейл – нужно е само да се свържеш

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

в рамките на един ден ще получиш оферта от нас

Как работим заедно с теб?

Задаваш въпрос по телефон или имейл

  • На лесни въпроси получаваш отговор незабавно.

  • За някои консултации твоят адвокат може да се нуждае от 1-2 дни време за проучване и становище.

  • За специфични въпроси и услуги извън абонамента, ще бъдеш насочен към друг специалист от екипа ни.

Адаптираме се спрямо нуждите на твоя бизнес.

Не плащаш излишни пари за фиксирани абонаменти или за вътрешен юрисконсулт. Трябва ти преглед на договор? Имаш го. Трябва ти да наемеш извънредно 10 нови души в екипа си – имаш покрита правната страна. Разширяваш бизнеса на чужд пазар? Ние съдействаме. Цената, която ни плащаш, се адаптира спрямо текущото състояние на бизнеса ти.

Да се запознаем!

Твоите юристи

Никола Пенчев

Никола Пенчев

Адвокат

Част от екипа на Advokatami.bg от самото начало през 2015 г. Практикува в областта на информационните технологии, интелектуалната собственост, търговското и трудово право. Завършва право в Софийския университет. Има изявен афинитет към технологиите като е участвал в създаването на голяма част от алгоритмите и документите на Advokatami.bg. Работил е с множество чуждестранни клиенти, включително и в рамките на дейността на нашия клон в Сингапур.

Евгения Димовска

Евгения Димовска

Мениджър клиенти

Консултира най-редовните клиенти на Advokatami.bg в областите на корпоративното право, договорните отношения, данъчни и осигурителни въпроси за бизнеса. Евгения е неизменна част от екипа на Advokatami.bg от 2018. Тя отговаря на обслужването на някои от най-важните ни клиенти, които винаги за давали чудесна обратна връзка за нейния професионализъм. Изключителен специалист в областта на корпоративното право с много опит в отношенията с институциите.

Правни области, в които нашите адвокати съдействат

Търговско и корпоративно право
Трудови отношения, наемане и съкращаване на служители
Промени в бизнеса (продажба, смяна на адрес и други)
Информационните технологии и защитата на лични данни
Интелектуална собственост (авторско право, марки, търговска тайна)
Защита на потребителите и конкуренцията
Данъчни и осигурителни въпроси
Проверка на договори, общи условия и други документи

Какво включва абонаментът?

Когато закупиш абонамент за правно обслужване, получаваш връзка с адвокат, който да отговаря на твоите правни въпроси в рамките на телефонни разговори или запитвания по имейл. Предимството на този вид обслужване е, че можеш да получиш бърза информация от специалист, който работи дълго време с твоя бизнес и познава неговите тънкости и специфики.

Колко струва абонаментът?

Ние знаем, че всеки бизнес е различен и нуждата от правни консултации може да варира значително. Поради това се стараем да даваме индивидуална оферта за всеки клиент след като се запознаем с неговата дейност. Цените ни варират от 150 лв. до 700 лв. на месец като основен ориентир е очакваният брой запитвания на месец.

Направи запитване

Отзиви

“Работят бързо и изпращат желаните резултати в завършен и готов вид. Винаги са готови да говорят с колеги и задават добри насочващи въпроси, така че да се постигне оптимален резултат. Имат широка ексертиза и решават казуси от различно естество. Оформят документи и на английски език, което е супер, когато се налага”

Въпроси и отговори

Какво включва една правна консултация?

Адвокатът ще се постарае да даде отговор на всички твои въпроси в контекста на бизнеса ти. Можеш да очакваш, не само отговори на въпроси, но също препоръки и съвети за различни правни възможности, които имаш пред себе си.

С времето, когато свикнеш да работиш със своя адвокат, консултациите ще имат преимуществено неформален характер като телефонни разговори и имейл кореспонденция.

Какви въпроси мога да задавам?

Твоят адвокат ще има готовност да отговаря на всички въпроси, свързани с посочените по-горе области. Въпросите на нашите клиенти най-често са свързани със следното:

  • Проверка за законосъобразни и незаконосъобразни действия;
  • Молби за преглед и анализ на договор и документи;
  • Въпроси, свързани с упражняване на права или изпълнение на задължения.

Колко бързо ще получа отговор на своите въпроси?

В работно време твоят адвокат ще се старае да отговаря на въпросите ти незабавно. Ако се нуждае от повече време, адвокатът ще те информира за това и в рамките на 2 работни дни ще направи проучване и ще подготви становище по въпроса.

Мога ли да задавам въпроси и извън бизнеса си?

Стараем се абонаментното обслужване да бъде бизнес ориентирано, но, ако твоят адвокат има готовност да отговори и на други въпроси, ще получаваш отговори и на тях.

Какво не се включва в абонамента?

В абонамента не се включва представителство пред институции (съдебни и други), включително водене на дела, изготвяне на договори и други частни документи, участие в обществени поръчки, събиране на вземания и други услуги, които излизат извън обема на правните консултации.

Мога ли да използвам и други услуги, освен консултации?

Разбира се. За допълнителни услуги ще получиш оферта директно от своя адвокат. Ако той не може да съдейства, ще се постараем да намерим друг специалист, който да предостави съответната услуга.

Бизнесът ти заслужава да бъде правно защитен. Това може да стане без да назначаваш юрист и без бюрокрация.

Свържи се с нас