Стани част от афилиейт програмата на Advokatami.bg

 

Получаваш комисионна до 15% за всеки потребител, който закупи услуга от Advokatami.bg. Лесно за използване, възможност за задълбочени партньорства.

 

Запиши се

С Advokatami.bg работим заедно вече повече от година. Благодарение на партньорството ни успях да развия своя бизнес и вече мога да разчитам на сигурност за своята счетоводна кантора. Започнах нови бизнес отношения и клиентите ми са изключително доволни.

Ангелина Борисова, ANAGAMI Accounting & Consulting

С времето Legal Solution Partners установи трайни бизнес отношения с Advokatami.bg. Заедно успяваме да предложим правно обслужване на все повече клиенти с най-разнообразни казуси. Партньорството е полезно за нас, тъй като пазарът за правни услуги понякога е труден. Надявам се да продължим съвместната си работа и за напред.

Юлия Раданова, Управляващ партньор в Legal Solutions Partners

Повече за програмата

Ако станеш наш партньор, ще имаш възможност да спечелиш пари почти без усилия. Необходимо е единствено да изпращаш към нас потребители, които се нуждаят от нашите услуги. Ние предоставяме необходимата технология, за да отчитаме всеки един клиент в реално време. За теб ще създадем изключително лесна възможност да проследяващ резултатите си. Изплащаме комисионна според постигнатите резултати съгласно изрична договорка с теб и по удобен за теб начин.

Как работи?

1. Получаваш акаунт

2. Клиент прави поръчка

3. Изплащаме ти комисионна

Зареждане на форма.