Дигитално издание

20 лв.

Поръчай

Печатно издание

24 лв.

Поръчай

Дигитално + Печатно издание

24 лв.

Поръчай


Дигитално издание

20 лв.
Поръчай

Печатно издание

24 лв.

Поръчай

Налично на 20.11.19.

Дигитално + Печатно

24 лв.

Поръчай

Печатното издание ще бъде налично на 20.11.19.

Отзиви

Алиса Терзиева

“Аз нямам никакъв опит с право и първоначално си мислех, че книгата ще бъде трудна за четене. Още с първите страници обаче тези притеснения изчезнаха. Много полезно четиво. За мен особено полезни бяха главите, посветени на регистрация на фирма и тези за счетоводство и административни проблеми пред фирмите.”

Александър Киричев

“Книгата е написана на разбираем език и се чете бързо. В действителност съдържа много полезни съвети за стартиране на бизнес. Смятам, че напълно си заслужава цената. Харесва ми, че се различава от типичните наръчници и на едно място събира информация, която аз поне не съм срещал другаде.”

Веселка Великова

“Книгата на Advokatami.bg е една от най-полезните, които съм чела за бизнес. Бих я препоръчала на всеки, който иска да започне свое начинание в България. Приятно се изненадах от детайлите, на които авторът е обърнал внимание.”

Нова книга: Правна сигурност за стартиращия бизнес. Научи повече

Над 15 000 доволни клиенти

4.9/5 review rating 5 от 678 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 438 във Facebook | Виж всичкиreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев

Advokatami.bg е отразен в медиите
Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа