Обявяване на ГФО

Нужно е само да ни изпратиш по имейл подписани и сканирани отчети, както и още няколко документа, които ние ще подготвим. След това наш адвокат подава всички документи в Търговския регистър; получаваш входящ номер.

Цена: 33 лв. (не включва държавна такса от 20 лв.)

Присъедини си към 106 управители и счетоводители, които миналата седмица се възползваха от ниската ни цена и обявиха ГФО в търговския регистър чрез нас.

ВАЖНО: Има хора, които срещу 10 лв. публикуват отчети в сайтове. Това не е необходимо и най-вече: публикуването на отчетите в интернет сайтове не освобождава фирмата от отговорността да обяви отчетите си в Търговския регистър.

Крайният срок за обявяване на ГФО е 30.06.2016 г.

Всяка фирма трябва ежегодно да обявява своя годишен финансов отчет (ГФО), дори и ако не е извършвала дейност.

Глоби за неизпълнение: съгласно Закона за счетоводството, от 500 до 2000 лв. за управителя и от 500 до 3000 лв. за фирмата. За повторно нарушение санкцията е в двоен размер.

Процедурата по обявяване на ГФО в Търговския регистър отнема 15 мин. чрез Advokatami. Ето как става:

1. Избираш нас – доверяваш ни се и заплащаш хонорара ни. Предлагаме отстъпка за над 5 отчета.

2. Подготвяме нужните документи за обявяването и ти ги изпращаме по имейл, заедно с адвокатско пълномощно.

3. Подписваш документите и ни ги изпращаш обратно сканирани по имейл, заедно с предварително подготвения от счетоводството ти годишен финансов отчет.

4. Заплащаш държавна такса от 20 лв. (вместо 40 лв. – ползваш 50% отстъпка, защото ние подаваме документите онлайн). Ако желаеш може ние да заплатим държавната такса вместо теб.

5. Наш адвокат подава всички документи в Търговския регистър. Получаваш входящ номер.

Въпроси? Пиши ни на pitai @ advokatami.bg или се обади на 0888 047 188

Съобщение от НАП:

Screen Shot 2016-06-16 at 1.47.54 PM

otstupka

Отстъпкa: Ако си счетоводител или счетоводна кантора и имаш да обявяваш над 5 ГФО – пиши ни на pitai @ advokatami.bg с ще направим отстъпка.