Качествени и актуални правни документи

Документите, чрез които правните ни дела в бизнес и личен план са винаги законни и сигурни. Договори, споразумения, протоколи, пълномощни, молби, декларации и много други – на един клик разстояние, разработени и поддържани актуални от адвокати.

Достъпът до всички документи струва само 4.99 лв. / месец.

Избери абонамент

Всичко за бизнеса

Всички лични документи

 Избери сега абонаментен план и тествай безплатно за 7 дни.
Може да се откажеш по всяко време.

6-месечен план

39.99 лв.

Това е 6.66 лв. / месец.
Включен е 7-дневен безплатен тест.
Можеш да се откажеш по всяко време.

12-месечен план

59.88 лв.

Това е 4.99 лв. / месец.
Включен е 7-дневен безплатен тест.
Можеш да се откажеш по всяко време.

Какво включва абонаментът?

Неограничен достъп до всички документи за бизнес и лични нужди. Към момента това са близо 100 документа. Продължаваме да разработваме и добавяме нови документи всеки месец. Всеки  документ има възможност за лесна и сигурна промяна чрез софтуера ни за индивидуализация. Искаш в договора да има неустойки? Само маркираш тази опция и нужните клаузи се появяват! Работи като магия.

Мога ли да се откажа от абонамента?

Да! По всяко веме.

Как съхранявате и пазите личните ми данни?

На Advokatami.bg ползваме 256-bit SSL криптирана защита навсякъде. Предоставените данни се съхраняват в силно защитен SOC 2, Type II сървър. Не пестим средства за сигурност. Дружеството ни е регистрирано като Администратор на лични данни №434443 към Комисията за защита на личните данни. От 25.05.2018 съобразяваме и новите правила на ЕС за защита на лични данни.

Кой е подготвил документите?

Екип от адвокати с висок рейтинг изработи и поддържа всички документи актуални според действащото законодателство. Така гарантираш правна сигурност на задачите си в бизнес и личен план. Спестяваш си хиляди левове от глоби или загуби в следствие липса на писмен документ.

 

В какъв срок получавам документите си?


Всички документи, генерирани чрез софтуера ни, получаваш веднага. Попълваш въпросника, с който индивидуализираш типа документ за твоята конкретна нужда и веднага получаваш готов документ. Например: искаш да има неустойки в договора – маркираш “да” и те се включват; искаш договорът да влезе в сила на определена дата – избираш я от календара и датата се включва в договора. През последните 3 години хиляди потребители използваха нашите документи. Виж отзивите по-долу

Над 7000 доволни клиенти

5.0/5 review rating 5 от 534 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 401 във Facebook | Виж всички

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване - бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангеловаreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа