Мениджър обслужване на клиенти

 

Мениджър обслужване на клиенти

Advokatami.bg е най-иновативната компания в правния сектор в България. Нашата цел е да имплеметираме в правото модерни технологии. Стараем се да гледаме на правните и административни услуги извън традиционния контекст и да предаваме това мислене на всеки, свързан с нас. Търсим мениджър на екипа, отговорен за цялостното обслужване на клиенти.

Работата като мениджър обслужване на клиенти ще те изправя ежедневно пред различни предизвикателства. Всеки наш продукт е различен и всеки потребител е уникален. Ще се научиш да мислиш бързо и да намираш свои решения на проблеми, които не си и предполагал, че съществуват.

Ще работиш със свой екип от млади хора, на които можеш да предадеш своите умения и познания. Ще се запознаеш с нашите процеси на работа, които непрекъснато биват оптимизирани и автоматизирани, за да можем да продължим да бъдем лидер на пазара.

Ще имаш пряк контакт с хиляди потребители на Advokatami.bg, а ние се гордеем, че 95% от тях са изключително доволни от услугите ни. Твоята задача е тази тенденция да продължи и да се развие.


Какво предлагаме

 • Много динамична работа на лидерска позиция. Ще се научиш да бъдеш адаптивен team leader и да се приспособяваш към всякакви ситуации.
 • Оперативна свобода. Ние се фокусираме върху резултатите, а ти определяш средствата, с които ще ги постигнеш.
 • Възможност да развиеш знанията си в корпоративното право, неправителствените организции, интелектуаланта собственост и всички други области, свързани с нашите продукти.
 • Възможност да работиш в екип от квалифицирани специалисти, които с радост споделят своя опит в правото, технологиите, управлението на екипи и процеси и личностното развитие.


Какъв човек търсим

 • Юрист, завършил своето право образование. Необходим ни е човек, който да встъпи на пълен работен ден, затова съвместяването на позицията с текущо образование е трудно.
 • Притежаващ поне малък опит с работа в правна кантора, като юрисконсулт или на друга сходна позиция.
 • Човек, който смята, че правото може да се практикува и по различен от традиционния начин, търсещ новото и предизвикателното.
 • Отговарящ на клишето “умеещ да работи в екип”, в което ние влагаме следния смисъл: търпелив човек, който знае кога да изслушва и кога да говори, ценящ мнението на другите, ангажиран към своите отговорности и съпричастен към целите на екипа.
 • Владеещ английски език на работно ниво, който не се притеснява да комуникира с хора от целия свят, умеещ да се изразява ясно и точно.


Ключови отговорности

 • Управлява екип от 4-5 човека, ангажирани в обслужването на клиенти.
 • Определя и следи ключови показатели за обслужването на клиенти.
 • Отговаря за удовлетвореността на клиентите на Advokatami.bg.
 • Първо ниво за контакт за телефонни разговори с чуждестранни и местни клиенти.
 • Второ ниво на контакт за кореспонденция с клиенти по имейл.
 • Оперативна работа по предлагането на продукти на Advokatami.bg.
Кандидатствай


Ползи и привилегии от септември 2017

Щастлива заплата и прозрачност: Ще получаваш възнаграждение, което те удовлетворява и е сред топ 10% в съответната индустрия. Заплатите се калкулират по формула с критерии: опит, дейности, позиция и отговорности, лоялност. Доказаните членове на екипа получават и процент в бонус схема.

Петъчно работно време: В петък приключваме най-късно в 16.30. Така уикендът е по-дълъг и зареждащ за новата седмица.

50 лв. / месец карта за фитнес или друг спорт: Плащаме до тази сума за твоята спортна активност – фитнес, йога, плуване, тенис… каквото и да е твоето нещо, с което поддържаш форма. Тази стипендия може да се използва и за регистрация в спортни състезания.

Транспорт: Ще покрием до 30 лв. / месец карта за градски транспорт за работата ти.

Платени дигитални услуги: Имаш нужда от премиум версия на някоя услуга или софтуер (например Dropbox), за да си вършиш работата – ние ще покрием разхода на 100%.

200 лв. / година за нови умения: Искаш да усвоиш ново умение или да запишеш курс? Някои от екипа избират курсове директно свързани с работата им, а други класическа китара, живопис, фотография, готвене. Ники и Цецо последно избраха “Курс за придобиване на правоспособност за радиолюбител”. Изборът е твой!

Страхотна офис среда: Намираме се в една от най-красивите и емблематични сгради на София – Red Apple. Офисът ни е просторен, с много прозорци и среда за мотивирани и креативни личности. Южният парк е нашият кампус и понякога там си правим “Оперативки на крак”.

Дистанционна работа: Повечето позиции позволяват дистанционна работа. Може да работиш от където си пожелаеш – от вкъщи или от офиса.

Безплатни книги: Ще имаш на разположение цялата ни Kindle библиотека. Ако нямаш Kindle – ще ти подарим за рождения ти ден.

Пътувания, забави, състезания: Често правим HappyEscape или други пътешествия, забавляваме се и участваме като екип в най-различни спортни състезания.

Научи повече за нас и за това как работим

Как да кандидатстваш?

Имаш интерес? Ако да – пиши ни кратък имейл на jobs @ този домейн и ни разкажи за себе си като прикачиш и CV. Кажи ни как можеш да допринесеш в екипа. В заглавието на имейла посочи позицията, за която кандидатстваш, и своето име. Имаме късмет да получаваме десетки кандидатури – погрижи се твоята да изпъкне. Ако кандидатстваш за няколко позиции или ни изпратиш множество имейли – ще има един отговор от нас.
bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."