Казус мениджър

 

Търсим отговорни личности със страхотни координаторски умения, които да обслужват отношението клиент – адвокат за всеки отделен казус. Казус мениджърите са личности с добра правна експертиза и са назначени в Адвокатска кантора.

Ключови отговорности:

 • Връзка с потенциални клиенти: доизясняване на казус заданието и предлагане на решение от нас – оферта от адвокатската кантора.
 • Работа с базата данни от адвокати към кантората, подбор на подходящ за казуса адвокат или адвокати, комуникация с адвокати на кантората във връзка с евентуално поемане на казуса.
 • Задвижване на отношението Клиент – Адвокат и съдействие на двете страни до успешно приключване на казуса.
 • Мониторинг спрямо процедурите на Кантората върху поведението на двете страни по време и след казуса. Отговорност двете страни да си изпълнят поетите задължения към Кантората и Платформата – да дадат оценки за работата си, ревюта и други дейности по процедура на компанията.
 • Администриране и модериране на платформата за работа по казуса и комуникацията клиент – адвокат.
 • Комуникация с клиенти и адвокати по телефон, имейл, чат.

Ти:

 • Имаш правно образование.
 • Учиш бързо.
 • Си комуникативна и добре организирана личност.
 • Работиш отлично с уеб, мобилни инструменти и технологии, “тек сави” си.
 • Имаш внимание към малкия детайл.
 • Си усмихната и позитивна личност.
 • Свободно пишеш и говориш на английски.
Кандидатствай


Ползи и привилегии от септември 2017

Щастлива заплата и прозрачност: Ще получаваш възнаграждение, което те удовлетворява и е сред топ 10% в съответната индустрия. Заплатите се калкулират по формула с критерии: опит, дейности, позиция и отговорности, лоялност. Доказаните членове на екипа получават и процент в бонус схема.

Петъчно работно време: В петък приключваме най-късно в 16.30. Така уикендът е по-дълъг и зареждащ за новата седмица.

Multisport карта: Страхотната им мрежа от спортни обекти в страната позволява практикуване на всички спортове. Ние осигуряваме картата - ти спортуваш! 

Платени дигитални услуги: Имаш нужда от премиум версия на някоя услуга или софтуер (например Dropbox), за да си вършиш работата  - ние ще покрием разхода на 100%.

200 лв. / година за нови умения: Искаш да усвоиш ново умение или да запишеш курс? Някои от екипа избират курсове директно свързани с работата им, а други класическа китара, живопис, фотография, готвене. Ники и Цецо последно избраха “Курс за придобиване на правоспособност за радиолюбител”. Изборът е твой!

Страхотна офис среда: Намираме се в една от най-красивите и емблематични сгради на София - Red Apple. Офисът ни е просторен, с много прозорци и среда за мотивирани и креативни личности. Южният парк е нашият кампус и понякога там си правим "Оперативки на крак".  

Безплатни книги: Ще имаш на разположение цялата ни Kindle библиотека. Ако нямаш Kindle - ще ти подарим за рождения ти ден.

Пътувания, забави, състезания: Често правим HappyEscape или други пътешествия, забавляваме се и участваме като екип в най-различни спортни състезания.

Научи повече за нас и за това как работим

Как да кандидатстваш?

Имаш интерес? Ако да – пиши ни кратък имейл на jobs @ advokatami.bg и ни разкажи за себе си като прикачиш и CV. Кажи ни как можеш да допринесеш в екипа. В заглавието на имейла посочи позицията, за която кандидатстваш, и своето име. Имаме късмет да получаваме десетки кандидатури – погрижи се твоята да изпъкне. Ако кандидатстваш за няколко позиции или ни изпратиш множество имейли – ще има един отговор от нас.
Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа