Кариери позиции Правен сътрудник

Правен сътрудник

Една от основните цели пред нашата компания е да дигитализира правния свят. Ние непрекъснато оптимизираме и автоматизираме нашите услуги и продукти. Това, което не успяваме да постигнем с технологии, постигаме с помощта на нашия съпорт екип.

Обслужването в Advokatami.bg е разделено на комуникация с клиенти и правно-техническо обслужване в автономни екипи. Правният екип отговаря за същинската дейност по предоставяне на услугите на Advokatami.bg – подготовка и проверка на документи, работа с институции. Правните сътрудници работят по точни и ясни задачи в рамите на утвърдени процедури.

Ключови отговорности:

  • Подготовка на документи в изпълнение на услугите на Advokatami.bg;
  • Работа с Търговския регистър и други държавни институции;
  • Отговори на запитвания и изпълнение на конкретни задачи от екипа за комуникация с клиенти.

Изисквания за позицията:

  • Завършено висше образование в специалност “Право” или студенти, които могат да си позволят работа на пълен работен ден;
  • Умение за бърза и ефективна работа с компютър, особено с текстообработващи програми;
  • Английски език.

Позицията е entry-level, т.е. за нея не се изисква опит в сферата на правото. Нещо, на което особено много държим, е умението за ефективна работа с технологии.

Предлагаме:

  • Възможност за придобиване на много практически умения в областта на правото;
  • Работа в изключително динамично развиваща се компания сред млади хора с разнообразни интереси, които се стремят непрестанно да развиват себе си не само професионално, но и като личности;
  • Шанс за израстване в екипа на Advokatami.bg в различни направления както и развитие на лични и професионални умения;

Предлагаме висока пазарна заплата и култура на свобода и отговорност научи повече.

Как да кандидатстваш?

Имаш интерес? Ако да – пиши ни кратък имейл на jobs @ advokatami.bg и ни разкажи за себе си като прикачиш и CV. Кажи ни как можеш да допринесеш в екипа. В заглавието на имейла посочи позицията, за която кандидатстваш, и своето име. Имаме късмет да получаваме десетки кандидатури – погрижи се твоята да изпъкне. Ако кандидатстваш за няколко позиции или ни изпратиш множество имейли – ще има един отговор от нас.

Над 17 000 доволни клиенти

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Ивановаreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички

Advokatami.bg е отразен в медиите
Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа