Съпорт агент

Удовлетворени и щастливи клиенти – това е цел № 1 на Advokatami.bg. За да бъде постигната тя, е необходимо да предоставяме бързо и ефективно обслужване на нашите потребители. Търсим съпорт агенти, които да приемат това предизвикателство.

Ключови отговорности:

 • Съпорт на клиенти в процеса по регистрация на търговско дружество и допълнителни правно-административни услуги за стартиращ бизнес.
 • Работа с уеб-базирана система за управление на комуникация с клиенти.
 • Писмена комуникация с потребители на Advokatami.bg по предварително подготвени сценарии и алгоритми.
 • Използване на уеб приложения за организиране на работа – Google Drive, Trello, Slack.
 • Проучвания и систематизиране на информация по разнообразни теми от правото и бизнеса.

Ти:

 • Си млад юрист, наскоро завършил, без опит или с малък опит в областта на правото. (Не е задължитено да си с правно образование. Не е задължително да си завършил.)
 • Умееш да водиш професионална комуникация по имейл.
 • Се отличаваш с внимание към детайлите и концентрация на високо ниво.
 • Свикваш бързо с непознат за теб софтуер и считаш себе си за tech-savvy.
 • Владееш английски език на работно ниво.
 • Си отгорен към своята работа, умееш да следиш резултатите, които постигаш и оценяваш значението им.

Предлагаме:

 • Възможност за придобиване на много практически умения в областта на правото.
 • Работа в изключително динамично развиваща се компания сред млади хора с разнообразни интереси, които се стремят непрестанно да развиват себе си не само професионално, но и като личности.
 • Шанс за израстване в екипа на Advokatami.bg в различни направления както и развитие на лични и професионални умения.
 • Удовлетворяващо те заплащане.
Кандидатствай


Ползи и привилегии от септември 2017

Щастлива заплата и прозрачност: Ще получаваш възнаграждение, което те удовлетворява и е сред топ 10% в съответната индустрия. Заплатите се калкулират по формула с критерии: опит, дейности, позиция и отговорности, лоялност. Доказаните членове на екипа получават и процент в бонус схема.

Петъчно работно време: В петък приключваме най-късно в 16.30. Така уикендът е по-дълъг и зареждащ за новата седмица.

50 лв. / месец карта за фитнес или друг спорт: Плащаме до тази сума за твоята спортна активност – фитнес, йога, плуване, тенис… каквото и да е твоето нещо, с което поддържаш форма. Тази стипендия може да се използва и за регистрация в спортни състезания.

Транспорт: Ще покрием до 30 лв. / месец карта за градски транспорт за работата ти.

Платени дигитални услуги: Имаш нужда от премиум версия на някоя услуга или софтуер (например Dropbox), за да си вършиш работата – ние ще покрием разхода на 100%.

200 лв. / година за нови умения: Искаш да усвоиш ново умение или да запишеш курс? Някои от екипа избират курсове директно свързани с работата им, а други класическа китара, живопис, фотография, готвене. Ники и Цецо последно избраха “Курс за придобиване на правоспособност за радиолюбител”. Изборът е твой!

Страхотна офис среда: Намираме се в една от най-красивите и емблематични сгради на София – Red Apple. Офисът ни е просторен, с много прозорци и среда за мотивирани и креативни личности. Южният парк е нашият кампус и понякога там си правим “Оперативки на крак”.

Дистанционна работа: Повечето позиции позволяват дистанционна работа. Може да работиш от където си пожелаеш – от вкъщи или от офиса.

Безплатни книги: Ще имаш на разположение цялата ни Kindle библиотека. Ако нямаш Kindle – ще ти подарим за рождения ти ден.

Пътувания, забави, състезания: Често правим HappyEscape или други пътешествия, забавляваме се и участваме като екип в най-различни спортни състезания.

Научи повече за нас и за това как работим

Как да кандидатстваш?

Имаш интерес? Ако да – пиши ни кратък имейл на jobs @ този домейн и ни разкажи за себе си като прикачиш и CV. Кажи ни как можеш да допринесеш в екипа. В заглавието на имейла посочи позицията, за която кандидатстваш, и своето име. Имаме късмет да получаваме десетки кандидатури – погрижи се твоята да изпъкне. Ако кандидатстваш за няколко позиции или ни изпратиш множество имейли – ще има един отговор от нас.
bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."