Обжалване на актове и наказателни постановления на КАТ

Често актове падат в съда само на основание липса на реквизити или неспазване на процедурата по Законa.

Чрез нашата система можеш безплатно и успешно да обжалваш наказателни постановления на КАТ. Попълваш онлайн форма и веднага получаваш готова Жалба с указания къде и как да я входираш. Производството по обжалване в съда е безплатно, жалбата е безплатна – не губиш нищо! (Дори може и да не се явиш в съда – жалбата пак ще бъде разгледана.)

Обжалвай безплатно

Имаш нужда от консултация или съдействие от специалист на тема КАТ Обжалване? Поръчай консултация за 39 лв.

Клиентите за нас

5.0 от 5 звезди от 492 ревюта в Google
4.9 от 5 звезди от 373 ревюта във Facebook

review rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов
20/3/2018

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев
16/1/2018

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване – бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова
11/2/2018

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова
15/3/2018

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова
4/3/2018

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев
21/1/2018

Полезна информация

Наказателното постановление се издава на база съставен акт за нарушение.

Срокът за обжалване на наказателно постановление е 7 дни.

Обжалването на наказателно постановление не може да влоши положението или да увеличи глобата.

Районен съд се произнася по жалбата.

Не се заплаща държавна такса за производството в съда.

Съдът може да се произнесе по жалбата и без присъствието на жалбоподателя.

Решението на районния съд може да се обжалва пред административен съд.

Електронен фиш може да бъде издаден само чрез стационарно позиционирано техническо средство, но не и чрез мобилен “радар”, ползван от контролен орган.

При съставяне на акта за установяване на административно нарушение, актосъставителят е задължен да ползва свидетели очевидци и по установяване на нарушението, но не и такива “само при съставяне на акта”.

Отказът на нарушителя да подпише акта се удостоверява по специална процедура и от свидетел, който е различен от контролния орган.

Продуктът, описан в тази страница, представлява услуга, предоставяна от “Адвокатами.бг Уеб” ЕООД. Услугата се състои в използването на софтуер, разработен от дружеството, за генериране на документи, които могат да бъдат използвани за обжалване на наказателно постановление. Изготвянето на документите не представлява адвокатска услуга по смисъла на Закона за адвокатурата. В услугата не се включва процесуално представителство, правен съвет или входиране на документи.

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа