Създадохме кол център от адвокати с висок рейтинг, готови да ти съдействат за бизнес и лични казуси.

Кандидатствай сега за премиум абонамент и спести стотици левове за правни услуги. Струва 19.99 лв. / на месец за първите три месеца, след това 39.99 лв. / месец. Може да се откажеш по всяко време.

 

Кандидатствай

Научи повече за услугите

Абонаментният ни план покрива правната страна в бизнеса и личните дела.

Ето какво включва:

60 минути / месец разговори с адвокат

 • Достъп до бърза и качествена правна помощ по телефон.
 • Адвокати са на разположение за телефонни консултации от 9 до 18.
 • Получаваш консултация веднага.
 • Ако казусът е специфичен – адвокатът ще приеме запитването и в рамките на същия ден адвокат – специалист от мрежата ни ще се обади да съдейства.
 • Винаги може да добавиш още минути в месеца или да ползваш правни услуги с отстъпката си като Абонат.

Абонатите ни спестяват пари, защото иначе само една консултация с адвокат струва от 60 до 100 лв.

Сигурни правни документи

 • Моментален достъп до всички наши правни документи.
 • Документите са винаги съобразени с действащото законодателство.
 • Системата индивидуализира всички документи според твоята конкретна нужда. Тествай как работи с един от документите ни >
 • Договори, споразумения, пълномощни декларации, молби, протоколи и други.
 • Независимо дали за бизнес или за лична нужда – всички документи са на твое разположение.

Абонатите ни спестяват пари, защото без абонамент само един документ струва от 10 до 49.99 лв. Абонатите ни имат безплатен достъп до всички над 100 документа.

Безплатни услуги и отстъпки

 • Безплатни услуги и отстъпки до 30% на наши услуги като:
 • Регистрация на фирма, Промени на фирмени обстоятелства, Обявяване на ГФО,
 • Регистрация на Търговска марка, НПО, Събиране на вземания и други.
 • 20% отстъпка за всички правни услуги на мрежата ни от адвокати, чиито редовни цени са на тази страница.

Абонатите ни спестяват пари, защото получават една безплатна регистрация на фирма на стойност 98 лв., безплатно обявяване на ГФО и отстъпки от всички наши услуги.

Цената на абонамента е 39.99 лв. / месец.

Услугата стартира за избрани клиенти на 01.06.2018.
Кандидатствай сега за ранен достъп с -50% отстъпка за първите три месеца.
(
Това е 19.99 / месец.)

 

Кандидатствай сега

Промоционалната кампания приключва на 30.05.2018.

 

Искаш да научиш, когато услугата е достъпна за всички потребители? Остави имейл, за да изпратим известие. (Спам или други имейли от нас няма да получиш).

Често задаваните въпроси и отговори

Кой предоставя услугата?
В Адвокатското дружество на Advokatami.bg подбираме най-добрите адвокати, които можем да намерим. Внимателно селектираме адвокатите в мрежата ни на база опит, знания в правото, препоръки от предишни клиенти и редица други критерии. Чрез мрежата ни от адвокати успяваме да покриваме казуси от всички области на правото, в цялата страна. Това, което ни отличава, е безкомпромисното налагане на стандарти. Всички наши адвокати работят по единни стандарти за качествена правна работа и обслужване. Клиентът е всичко за нас – отдадени сме изцяло на това да предлагаме най-доброто обслужване, което може да има.

Как говоря с адвокатите?
Получаваш специален телефонен номер, на който можеш да звъниш по всяко време, с всякакви правни въпроси. Адвокатите ни в кол центъра, разполагат с информация за теб и твоя профил, така че няма нужда от излишни обяснения – направо питаш!

Мога ли да се срещна на живо с адвокат?
Да, разбира се. Разполагаме с адвокати в цяла България. Абонатите ни ползват -20% от цените на адвокатското ни дружество. Имай предвид, че включените 60 мин. / месец са само за разговори по телефона.

В какъв срок получавам документите си?
Всички документи, генерирани чрез софтуера ни, получаваш веднага. Попълваш въпросника, с който индивидуализираш типа документ за твоята конкретна нужда и веднага получаваш готов документ. Например: искаш да има неустойки в договора – маркираш “да” и те се включват; искаш договорът да влезе в сила на определена дата – избираш я от календара и датата се включва в договора. През последните 3 години хиляди потребители използваха нашите документи. Виж отзивите по-долу.

Какво представлява абонаментният план?
Говориш по всяко време с адвокати от кол центъра ни. Получаваш телефонни консултации по най-различни правни въпроси и неясноти в бизнеса и ежедневието. Примери от бизнеса: мнения за договори, сделки, процедури, какво да не правим, какво да направим и много други. В личен план – помагаме в ситуации с КАТ, семейни и наследствени въпроси, отношения със съседи, имоти и други. Абонаментният ни план включва достъп до стотици правни документи – винаги актуални според закона и подготвени от адвокати. Абонатите ни получават и редица безплатни услуги, отстъпки и привилегии.

Мога ли да говоря само с един адвокат?
Да, ако имаш любим адвокат – ще те пренасочваме само към него.

Мога ли да се откажа?
Да, разбира се. Можеш да се откажеш по всяко време от абонаментния си план.

Как съхранявате и пазите личните ми данни?
На Advokatami.bg ползваме 128-bit SSL криптирана защита навсякъде. Предоставените данни се съхраняват в силно защитен SOC 2, Type II сървър. Не пестим средства за сигурност. Дружеството ни е регистрирано като Администратор на лични данни №434443 към Комисията за защита на личните данни. От 25.05.2018 съобразяваме и новите правила на ЕС за защита на лични данни.

Клиентите за нас

5.0 от 5 звезди от 492 ревюта в Google
4.9 от 5 звезди от 373 ревюта във Facebook

review rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов
20/3/2018

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев
16/1/2018

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване – бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова
11/2/2018

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова
15/3/2018

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова
4/3/2018

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев
21/1/2018

Услугата, описана на настоящата страница, ще бъде предоставяна под формата на абонаментна услуга на информационното общество по смисъла на Закона за електронната търговия, считано от 01.06.2018 г. Доставчик на услугата ще бъде „Адвокатами.бг Уеб“ ЕООД. На определени от доставчика кандидати, кандидатствали за ранен достъп, ще бъде предоставена възможност да закупят услугата на промоционална цена. Условията за използване на услугата ще бъдат договорени с контрагентите на „Адвокатами.бг Уеб“ ЕООД преди 01.06.2018 г.

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа

Лична молба от основателя


Привет! Аз съм Станимир, основател на Адвокатами.бг. За мен и екипа ще означава страшно много, ако отговориш на два въпроса преди да напуснеш страницата. Благодаря ти!