119 лв. / година Стани Premium

Advokatami.bg Premium – спестяваш хиляди левове за правни услуги.

Получаваш неограничен и многократен достъп до над 130 правни документи, безплатни услуги (като обявяване на ГФО), отстъпки до 50% и привилегировано обслужване.

Край на бюрокрацията и недостъпните правни услуги – в бизнес и личен план.

Струва само 119 лв. на година.

Стани абонат сега

Големи отстъпки, безплатни услуги, привилегии

  • -15% за услугите на Advokatami.bg.
  • -20% отстъпка за всички правни услуги на мрежата ни от адвокати, чиито редовни цени са на тази страница.
  • -100% отстъпка на всички документи.
  • 1 безплатен ГФО или Декларация за фирма без дейност
  • -50% от една фирмена промяна в Търговски регистър

Виж пълен списък

Услуга Отстъпка
Всички услуги на Advokatami.bg 15%
Всички правни услуги на Адвокатското ни дружество (Kantorata.net) 20%
Една Фирмена промяна 50%
Едно ГФО / Декларация 100%
Всички документи 100%
Отстъпки в момента на закупуване на Premium
Регистрация на фирма 50%
Развод по взаимно съгласие 50%
GDPR Наръчник 30%
Фирмени промени 20%
НПО и пререгистрация на НПО 20%
Търговска марка 20%
Общи условия 20%
КАТ обжалване 100%

Сигурни и актуални правни документи

 • Неограничен и многократен достъп до всички наши правни документи. Без Premium цената на един документ стига до 49.99 лв. Premium дава безплатен достъп до всички над 130 документа. Спестяваш хиляди левове.
 • Договори, споразумения, пълномощни декларации, молби, протоколи и други.
 • Документите са поддържани актуални и винаги съобразени с действащите закони.
 • Системата ни индивидуализира желания документ според твоята конкретна нужда. Тествай как работи с един от документите ни
 • Независимо дали за бизнес или за лична нужда – всички документи са на твое разположение.

Клиентите за нас

4.9/5 review rating 5 от 613 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 443 във Facebook | Виж всички

review rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов
20/3/2018

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев
16/1/2018

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване – бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова
11/2/2018

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова
15/3/2018

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова
4/3/2018

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев
21/1/2018

Бързи правни решения

Получаваш достъп до специален имейл и телефон за premium абонати. Телефон – вдигаме веднага. Имейл – отговаряме до час. Среща – уреждаме бързо. 

ВАЖНО: Цената на абонамента не включва правни консултации. Екипът е винаги на разположение, за да те ориентира как, на каква цена и в какъв срок може да се решат твоите правни задачи. Ако предложението те устройва – извършваме услугата.

Препоръчани адвокати специалисти

Управляваме и контролираме вместо теб адвокати – специалисти в различни области на правото и практикуващи в България и чужбина. Над 30 адвокати от адвокатско дружество “Пенчев и Ко” са на твое разположение. Така Premium покрива всичко правно, докато ти се фокусираш върху бизнеса и живота си.

Запознай се с адвокатите

Плащаш само на свършена работа

Край на неясното почасово плащане за адвокатски труд. Заплащаш само по фиксирани цени на база изпълнена задача. Прозрачно и ясно ценообразуване. С Premium имаш 20% отстъпка от редовните цени на адвокатско дружество “Пенчев и Ко”.

Препоръчани адвокати специалисти
Персоналният ти адвокат ще координира и контролира вместо теб армия от адвокати – специалисти в различни области на правото и практикуващи в различни градове. Над 30 адвокати от адвокатско дружество “Пенчев и Ко” са на разположение. Така покриваме всичко правно, докато ти се фокусираш върху бизнеса и живота си.
Запознай се с адвокатите

Плащаш само на свършена работа
Край на неясното почасово плащане за адвокатски труд. Заплащаш само по фиксирани цени на база изпълнена задача. Прозрачно и ясно ценообразуване. Още по-хубавото е, че като premium абонат имаш 20% отстъпка от редовните цени на адвокатско дружество “Пенчев и Ко” – над 30 адвоката са на твое разположение.

Ексклузивни услуги, отстъпки и привилегии
Светкавично бързо и привилегировано обслужване.
Достъп до ексклузивни услуги само за абонати (скоро мобилно приложение).
Oтстъпки до 30% на наши услуги като Регистрация на фирма, Промени на фирмени обстоятелства, Обявяване на ГФО, Регистрация на Търговска марка, НПО, Събиране на вземания и други.
20% отстъпка за всички правни услуги на мрежата ни от адвокати, чиито редовни цени са на тази страница.
Отстъпки от партньори.

Сигурни правни документи
Моментален достъп до всички наши правни документи. Без абонамент един документ струва от 10 до 49.99 лв. Абонатите ни имат безплатен достъп до всички над 100 документа.
Документите са винаги съобразени с действащото законодателство.
Системата индивидуализира всички документи според твоята конкретна нужда. Тествай как работи с един от документите ни
Договори, споразумения, пълномощни декларации, молби, протоколи и други.
Независимо дали за бизнес или за лична нужда – всички документи са на твое разположение.

Защитавай активите и правата си. Спести хиляди левове за правни услуги с Premium абонамент.

Започни сега

Често задаваните въпроси и отговори

Какво печеля от правните документи?

Вложили сме много труд, време и старание, за да създадем голям набор от правни документи, които да ползваш за свои бизнес или лични нужди. Документите ни се ползват от хиляди потребители, които ежедневно дават изключително висока оценка на услугата. Сред документите можеш да намериш договори, споразумения, заявления, декларации, заповеди.

Достъп до кои правни документи ще получа като Premium абонатите?

Получаваш достъп до всички наши документи, които можеш да генерираш на Advokatami.bg. Можеш да откриеш техния пълен списък на този линк.

Тук не се включват документи за регистрация на фирма или за промяна на обстоятелства. Това са отделни услуги, за които получаваш сериозна отстъпка.

Как мога да използвам своите отстъпки, включени в Premium?

Има два вида отстъпки, които можеш да ползваш като Premium абонат:

1. В момента на закупуване на Premium
2. След като вече си закупил Premium

Отстъпките за продукти в момента на закупуване на Premium за по-големи, но се прилагат еднократно при закупуването на този продукт. Така например, ако закупиш Premium заедно с регистрация на фирмата, отстъпката за фирмата ще бъде 50%.

Останалите отстъпки се използват след като вече веднъж си закупил Premium. Ти сам избираш дали и кога да се възползваш от тях.

Мога ли да се срещна на живо с адвокат?

Да, разбира се – само се свържи с нас. Разполагаме с адвокати в цяла България. Premium абонатите ни ползват -20% от цените на адвокатското ни дружество.

За какви казуси мога да ползвам Premium абонамента?

Всякакви! Имаме много широка правна практика и огромна мрежа от специалисти. Имаш нужда от съвет на тема онлайн търговия в Гърция и Румъния? Покриваме. Специален данъчен въпрос? Покриваме. Още примери от бизнеса: мнения за договори, сделки, процедури, какво да не правим, какво да направим и други. В личен план – помагаме в ситуации с КАТ, семейни и наследствени въпроси, отношения със съседи, имоти и други.

Мога ли да заплащам Premium на месец вместо на година?

За момента предлагаме единствено годишна цена за нашия Premium абонамент.

Какви са гаранциите за качество, които получавам?

Подбираме най-добрите адвокати, които можем да намерим. Внимателно селектираме адвокатите в мрежата ни на база опит, знания в правото, препоръки от предишни клиенти и редица други критерии. Чрез мрежата ни от адвокати успяваме да покриваме казуси от всички области на правото, в цялата страна. Това, което ни отличава, е безкомпромисното налагане на стандарти. Всички наши адвокати работят по единни стандарти за качествена правна работа и обслужване. Клиентът е всичко за нас – отдадени сме изцяло на това да предлагаме най-доброто обслужване, което може да има.

Как се свързвам с вас?

Получаваш специален имейл и телефонен номер за premium клиенти. На тези линии сме на разположение по всяко време от 9 до 17 часа в работни дни.

Продуктът, представен на настоящата страница, представлява съвкупност от услуги на информационното общество и възможност за ползване на преференциални условия за услугите на Advokatami.bg и тези на неговите партньори. Продуктът не представлява договор за абонаментно правно обслужване и услугите, включени в продукта, не са адвокатски услуги по смисъла на Закона за адвокатурата.


Над 17 000 доволни клиенти

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване - бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички

Advokatami.bg е отразен в медиите
Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа