119 лв. / година Стани Premium

Спестяваш хиляди левове за правни услуги.

Advokatami.bg Premium

Годишен Премиум абонамент ти дава неограничен и многократен достъп до над 130 актуални правни документи, безплатно обявяване на ГФО и отстъпки до 50% за наши услуги. Струва само 119 лв. на година (или 9.91 лв. / м).

Стани абонат сега

Какво включва?

  • 1 безплатен ГФО или Декларация за фирма без дейност

  • -50% от една фирмена промяна в Търговски регистър

Услуги с редовни отстъпкиОтстъпка
Всички услуги на Advokatami.bg15%
Една Фирмена промяна50%
Едно ГФО / Декларация100%
Всички документи100%
Еднократни отстъпки при закупуване на Premium 
Регистрация на фирма50%
Развод по взаимно съгласие50%
GDPR Наръчник30%
Фирмени промени20%
НПО и пререгистрация на НПО20%
Търговска марка20%
Общи условия20%

Качествени и винаги актуални правни документи

  • Неограничен и многократен достъп до всички наши правни документи.

  • Договори, споразумения, пълномощни декларации, молби, протоколи и други.
  • Документите са поддържани актуални и винаги съобразени с действащите закони.
  • Системата ни индивидуализира желания документ според твоята конкретна нужда.

  • Независимо дали за бизнес или за лична нужда – всички документи са на твое разположение.

Бързи правни решения

80% от всики имейл запитвания получават отговор до 1 час. Останалите в рамките на деня. Нашите специалисти са на линия и по телефон. Срещи на място провеждаме в Софийския ни офис.

Опитни адвокати

Управляваме за теб адвокати – специалисти в различни области на правото и практикуващи в България и чужбина. Над 30 адвокати са на твое разположение.

Плащаш за услуга

Край на неясното почасово плащане за адвокатски труд. Заплащаш само по фиксирани цени на база изпълнена задача. С Premium имаш и 20% отстъпка от цените на адвокатското дружество.

Защитавай активите и правата си. Спести хиляди левове за правни услуги
с Premium абонамент.

Започни сега

Вложили сме много труд, време и старание, за да създадем голям набор от правни документи, които да ползваш за свои бизнес или лични нужди. Документите ни се ползват от хиляди потребители, които ежедневно дават изключително висока оценка на услугата. Сред документите можеш да намериш договори, споразумения, заявления, декларации, заповеди.

Получаваш достъп до всички наши документи, които можеш да генерираш на Advokatami.bg. Можеш да откриеш техния пълен списък на този линк.

Тук не се включват документи за регистрация на фирма или за промяна на обстоятелства. Това са отделни услуги, за които получаваш сериозна отстъпка.

Има два вида отстъпки, които можеш да ползваш като Premium абонат:

1. В момента на закупуване на Premium
2. След като вече си закупил Premium

Отстъпките за продукти в момента на закупуване на Premium за по-големи, но се прилагат еднократно при закупуването на този продукт. Така например, ако закупиш Premium заедно с регистрация на фирмата, отстъпката за фирмата ще бъде 50%.

Останалите отстъпки се използват след като вече веднъж си закупил Premium. Ти сам избираш дали и кога да се възползваш от тях.

Да, разбира се – само се свържи с нас. Разполагаме с адвокати в цяла България. Premium абонатите ни ползват -20% от цените на адвокатското ни дружество.

Всякакви! Имаме много широка правна практика и огромна мрежа от специалисти. Имаш нужда от съвет на тема онлайн търговия в Гърция и Румъния? Покриваме. Специален данъчен въпрос? Покриваме. Още примери от бизнеса: мнения за договори, сделки, процедури, какво да не правим, какво да направим и други. В личен план – помагаме в ситуации с КАТ, семейни и наследствени въпроси, отношения със съседи, имоти и други.

За момента предлагаме единствено годишна цена за нашия Premium абонамент.

Подбираме най-добрите адвокати, които можем да намерим. Внимателно селектираме адвокатите в мрежата ни на база опит, знания в правото, препоръки от предишни клиенти и редица други критерии. Чрез мрежата ни от адвокати успяваме да покриваме казуси от всички области на правото, в цялата страна. Това, което ни отличава, е безкомпромисното налагане на стандарти. Всички наши адвокати работят по единни стандарти за качествена правна работа и обслужване. Клиентът е всичко за нас – отдадени сме изцяло на това да предлагаме най-доброто обслужване, което може да има.

Получаваш специален имейл и телефонен номер за premium клиенти. На тези линии сме на разположение по всяко време от 9 до 17 часа в работни дни.

Продуктът, представен на настоящата страница, представлява съвкупност от услуги на информационното общество и възможност за ползване на преференциални условия за услугите на Advokatami.bg и тези на неговите партньори. Продуктът не представлява договор за абонаментно правно обслужване и услугите, включени в продукта, не са адвокатски услуги по смисъла на Закона за адвокатурата.