Регистрация на фирма

Защо Роси и Боби от презентационна агенция 356labs регистрираха фирма с нас?

 перфектното обслужване
 бързите срокове са ни специалност
 работим онлайн за цялата страна
 адвокат вписва документите

Виж как

Защо Роси и Боби от презентационна агенция 356labs регистрираха фирма с нас?

 перфектното обслужване е наша мисия
 бързите срокове са ни специалност
 работим онлайн за цялата страна
 адвокат вписва документите

 

Виж как

Регистрация на фирма в 3 лесни стъпки

Правиш поръчка или запазваш час

1. Правиш поръчка или запазваш час

Работим както онлайн, така и на място в офиса ни в София. От бързата онлайн регистрация се възползват клиенти от цялата страна и чужбина. (Най-вероятно вече си видял стотиците отлични препоръки за нас в Google и Facebook.)

Подписваш документите

2. Подписваш документите

Изготвяме всички нужни документи за регистрацията. Ако си избрал онлайн регистрация – изпращаме документите по имейл веднага след направена поръчка. От теб се очаква да ни ги върнеш с подпис – по имейл (сканирани или снимани). Ако избереш посещение в офиса ни – подписваш на място.

Ние вписваме фирмата в Търговския регистър

3. Ние вписваме фирмата в Търговския регистър

След като документите са подписани, минат е нотариус и банка – веднага регистрираме фирмата в Търговския регистър. Процедурата там трае до 3 дни. Честито – фирмата е готова!

Цената за Регистрация на фирма е 94 лв.

Не са включени 71 лв. такси към трети лица. Това са 10 лв. банкови такси и 55 лв. държавна такса –  плащат се в банката, при внасяне на капитала. При нотариуса – 6 лв. заверка на подпис на управителя. Крайният разход с тези такси става 165 лв. за готова фирма.

Регистрирай фирма

Работим онлайн с клиенти от цяла България.

Въпросите, които получаваме всеки ден

Какво ще се изисква от мен?

Да отговориш на няколко въпроса, свързани с бъдещата фирма. На базата на твоите отговори веднага се изготвят нужните документи. Нужно е бъдещият управител да посети нотариус за заверка на подпис и банка за вноска на капитала. След това по имейл ни изпращаш сканираните документи и ние регистрираме фирмата. Работим с клиенти от цяла България.

Каква е цената? Кога и как се плаща?

На нас заплащаш хонорара ни. При внасяне на капитала в банката се заплащат 10 лв. банкови такси и 55 лв. държавна такса. При нотариус се заплащат 6 лв. за заверка на подпис. Това прави общо 71 лв. разходи към трети лица.

Хонорарът ни се заплаща с извършването на поръчка. Приемаме плащания с дебитна / кредитна карта, PayPal, ePay.bg, по Банков път, на каса на EasyPay, на банкомат, в брой в офиса ни.

Останалите такси (посочените по-горе 71 лв.) се заплащат в банка и пред нотариус. Това се случва след като изготвим документите за регистрация на фирмата.

Можете ли да ми съдействате за разрешително или лиценз?

Да! Помагаме на стартиращ бизнеса с отваряне на ресторанти, кафета, автомивки, салони за красота, обменни бюра, туристически агенции, магазини за оръжия и други. Просто се свържи с нас или научи повече на тази страница.

Кога ще си получа документите?

Веднага щом отчетем плащане на хонорара ни, получаваш от нас въпросник, в който да попълниш данните за своята фирма. Ние ще се заемем с проверка на въведената от теб информация и подготовката на документите. Проверяваме дали всичко е попълнено правилно и дали избраното от теб име за фирмата е свободно. След това ти изпращаме готовите документи по имейл. Документите ще получиш в рамките на същия ден, в който попълниш нашия въпросник или в рамките на следващия работен ден, ако направиш това след 16:00 ч. 

Трябва ли да ходя до нотариус? Колко лева трябва да е капиталът?

Нотариус – да. Задължително е управителят да подпише “Съгласие и образец от подпис” пред нотариус.

Капитал – законът изисква минимум 2 лв. Не е нормално обаче фирма с капитал 2 лв. да започне дейност и да прави разходи. Как например фирмата ще плати разхода за телефон като има 2 лв. капитал? Ето защо е по-удачно да се вложи един реален капитал за стартиране на съответния бизнес. 

Кога ще имам фирма?

Обработката в Търговския регистър отнема между 2 и 3 работни дни след като получим документите.

Въпроси?

Тук сме да бъдем полезни.

0888 047 188 | pitai @ advokatami.bg

Никола Пенчев
мениджър клиенти

Дарина Манева
обслужване клиенти, телефонно обслужване

Евгения Димовска
обслужване на клиенти

Клиентите за нас

Регистрация на фирма (ЕООД или ООД) Регистрация на фирма (ЕООД или ООД)
4.95 5 248
лв. лв.94
56943

Стъпки за регистрацията

 1. Правиш поръчка и заплащаш нашия хонорар. Приемаме плащания по осем различни начини.

 2. Избираш фирма (ЕООД или ООД). Ако собственикът е един => ЕООД, ако има повече от един собственик => ООД.

 3. Веднага получаваш онлайн форма, в която да попълниш данните за бъдещата фирма. Безплатно проверяваме името на фирмата, получаваш полезна информация и пълно съдействие.

 4. Веднага изпращаме по имейл всички документи - попълнени и готови, с указания къде-какво да подпишеш.

 5. Подписът на управителя се заверява пред нотариус. Плаща се 6 лв.

 6. Посещава се банка - внася се капитала на фирмата и държавната такса (55 лв.). Банковите такси са 10 лв.

 7. Упълномощаваш наш адвокат. По имейл ни изпращаш пълномощното и останалите подписани и сканирани документи. Няма значение къде се намираш - работим с клиенти от цялата страна.

 8. Регистрираме фирмата в Търговския регистър - готова е до 2-3 дни. Получаваш безплатно електронно извлечение и полезна информация за първите стъпки в новото начинание.

[gdlr_divider type="solid"  size="100%"]

[gdlr_row]
[gdlr_column size="1/2"]

Цена хонорар: 119.00 лв.

Допълни разходи: 

 • 55 лв. държавна такса
 • 10 лв. такси в банката
 • 6 лв. такса при нотариус.

Краен разход: 169.00 лв.

[/gdlr_column]
[gdlr_column size="1/2"]

Никола Пенчев е на разположение за информация.

0888 047 188
pitai @ advokatami.bg
понеделник - петък
от 9 до 17 часа.

[/gdlr_column]
[/gdlr_row]

 

Регистрация на фирма (ЕООД или ООД)

248 ревюта (4.95/5 звезди)
 • Елица Каменова,
  5

  Благодарности на Advokatami.bg! Ефикасни, любезни и достъпни. Целият процес беше повече от лесен, с удоволствие ви препоръчвам, и освен това ще ви препоръчам нa всички, които търсят подобни услуги.

 • Любка Кусерова, Сити Консулт БЛ ООД
  5

  Ползвахме услугите на Advokatami.bg, за да регистрираме нашата фирма. Всичко стана много бързо и лесно с тях. Доволни сме от обслужването и ги препоръчваме и на наши познати.

 • Avatar
  5

  Наистина препоръчвам Advokatami.bg, ако цените времето си – няма да сбъркате. Ясни и точни напътствия, нищо излишно. Много добре разработена интерактивна онлайн услуга и сайт като цяло.

Защо да избереш Advokatami.bg?

1. Получаваш документи, подготвени и разписани за твоята конкретна фирма и твоите индивидуални нужди, а не бланки.

2. Получаваш документите без забавяне (софтуер и екип от хора осигуряват това) и не чакаш в офиси или по опашки.

3. Получаваш документите по имейл – работим с клиенти от цяла България.

4. Адвокат вписва документите, а не фирма или “консултант”.

5. На линия сме за въпроси и отговори 24/7.

6. Полезна информация на всеки етап.

Обещаваме


Проверка за свободно име на фирма
в Търговски регистър

Fill out my online form.

Всяка фирма в България има свое име. То трябва да бъде уникално – да няма друга фирма с това име. Наличието на фирма с идентично име е най-често срещаната причина регистрацията да бъде отказана.

Ето някои примерни имена на фирма, които трябва да избягвате:

1. Често срещани наименования, например “Маркетинг” ЕООД
2. Абреваитури, например “АБВ” ЕООД или “ЕйБиСи” ООД
3. Популярни фамилни имена, например “Димитров” ЕООД

Защо да регистрираш фирма?

Гъвкаво управление

Дружествата с ограничена отговорност са изключително гъвкави по отношение на собственост и управление. Ще можеш да поставиш правните основи специално за бизнеса си с Дружествен договор и/или с Договор за управление.

Защита на лично имущество

Изключителната възможност да отграничиш личното си имущество (апартаменти, коли, банкови сметки) от бизнес делата си. Така, каквото и да правиш, накъдето и да върви бизнесът – личното ти имущество ще бъде защитено. Неприкосновено от кредитори, контрагенти и т.н.

Мащабен бизнес

Ще можеш да се възползваш от бизнес кредити. Ще можеш да ползваш различни лицензии и разрешителни. Ще можеш да привличаш инвеститори, да продаваш дялове и да наемаш служители. Най-вече ще можеш да развиеш идеята си.

Регистрация на фирма

Процедурата е позната още като откриване на фирма, отваряне на фирма, създаване на фирма. Всъщност тя въобще не е толкова сложнa колкото изглежда. С Advokatami.bg можеш бързо, лесно и най-вече сигурно, да поставиш стабилни правни основи на бизнеса си. Регистрация на фирма в София, Варна, Пловдив, Бургас – работим с клиенти от всички градове.

Започни Регистрация на фирма

Advokatami.bg не е адвокатска кантора. В услугата „Регистрация на фирма“ не се включва цялостно съдействие от адвокат в хода на процедурата. Advokatami.bg предоставя софтуер, който помага на потребителя сам да извърши необходимите действия за регистрация на фирма и съдейства с подаването на документи в Търговския регистър. Всеки потребител следва да използва софтуера на Advokatami.bg, за да генерира документи за своята фирма, да подпише същите, както и самостоятелно да посети банка и нотариус за извършване на необходимите действия по регистрация на дружеството.

Над 17 000 доволни клиенти

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимироваreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички