Регистрация на фирма

Защо Роси и Боби от презентационна агенция 356labs регистрираха фирма с нас?

 перфектното обслужване
 бързите срокове са ни специалност
 работим онлайн за цялата страна
 адвокат вписва документите

Виж как

Защо Роси и Боби от презентационна агенция 356labs регистрираха фирма с нас?

 перфектното обслужване е наша мисия
 бързите срокове са ни специалност
 работим онлайн за цялата страна
 адвокат вписва документите

 

Виж как

Регистрация на фирма в 3 лесни стъпки

Правиш поръчка или запазваш час

1. Правиш поръчка или запазваш час

Работим както онлайн, така и на място в офиса ни в София. От бързата онлайн регистрация се възползват клиенти от цялата страна и чужбина. (Най-вероятно вече си видял стотиците отлични препоръки за нас в Google и Facebook.)

Подписваш документите

2. Подписваш документите

Изготвяме всички нужни документи за регистрацията. Ако си избрал онлайн регистрация – изпращаме документите по имейл веднага след направена поръчка. От теб се очаква да ни ги върнеш с подпис – по имейл (сканирани или снимани). Ако избереш посещение в офиса ни – подписваш на място.

Ние вписваме фирмата в Търговския регистър

3. Ние вписваме фирмата в Търговския регистър

След като документите са подписани, минат е нотариус и банка – веднага регистрираме фирмата в Търговския регистър. Процедурата там трае до 3 дни. Честито – фирмата е готова!

Цената за Регистрация на фирма е 94 лв.

Не са включени 71 лв. такси към трети лица. Това са 10 лв. банкови такси и 55 лв. държавна такса –  плащат се в банката, при внасяне на капитала. При нотариуса – 6 лв. заверка на подпис на управителя. Крайният разход с тези такси става 165 лв. за готова фирма.

Регистрирай фирма

Работим онлайн с клиенти от цяла България.

Въпросите, които получаваме всеки ден

Какво ще се изисква от мен?

Да отговориш на няколко въпроса, свързани с бъдещата фирма. На базата на твоите отговори веднага се изготвят нужните документи. Нужно е бъдещият управител да посети нотариус за заверка на подпис и банка за вноска на капитала. След това по имейл ни изпращаш сканираните документи и ние регистрираме фирмата. Работим с клиенти от цяла България.

Каква е цената? Кога и как се плаща?

На нас заплащаш хонорара ни. При внасяне на капитала в банката се заплащат 10 лв. банкови такси и 55 лв. държавна такса. При нотариус се заплащат 6 лв. за заверка на подпис. Това прави общо 71 лв. разходи към трети лица.

Хонорарът ни се заплаща с извършването на поръчка. Приемаме плащания с дебитна / кредитна карта, PayPal, ePay.bg, по Банков път, на каса на EasyPay, на банкомат, в брой в офиса ни.

Останалите такси (посочените по-горе 71 лв.) се заплащат в банка и пред нотариус. Това се случва след като изготвим документите за регистрация на фирмата.

Можете ли да ми съдействате за разрешително или лиценз?

Да! Помагаме на стартиращ бизнеса с отваряне на ресторанти, кафета, автомивки, салони за красота, обменни бюра, туристически агенции, магазини за оръжия и други. Просто се свържи с нас или научи повече на тази страница.

Кога ще си получа документите?

Веднага щом отчетем плащане на хонорара ни, получаваш от нас въпросник, в който да попълниш данните за своята фирма. Ние ще се заемем с проверка на въведената от теб информация и подготовката на документите. Проверяваме дали всичко е попълнено правилно и дали избраното от теб име за фирмата е свободно. След това ти изпращаме готовите документи по имейл. Документите ще получиш в рамките на същия ден, в който попълниш нашия въпросник или в рамките на следващия работен ден, ако направиш това след 16:00 ч. 

Трябва ли да ходя до нотариус? Колко лева трябва да е капиталът?

Нотариус – да. Задължително е управителят да подпише “Съгласие и образец от подпис” пред нотариус.

Капитал – законът изисква минимум 2 лв. Не е нормално обаче фирма с капитал 2 лв. да започне дейност и да прави разходи. Как например фирмата ще плати разхода за телефон като има 2 лв. капитал? Ето защо е по-удачно да се вложи един реален капитал за стартиране на съответния бизнес. 

Кога ще имам фирма?

Обработката в Търговския регистър отнема между 2 и 3 работни дни след като получим документите.

Въпроси?

Тук сме да бъдем полезни.

0888 047 188 | pitai @ advokatami.bg

Никола Пенчев
мениджър клиенти

Дарина Манева
обслужване клиенти, телефонно обслужване

Евгения Димовска
обслужване на клиенти

Стартирай ударно бизнеса си с безплатна реклама пред хиляди души.

Условията: (1) Регистрираш си фирмата с нас. (2) Разказаваш ни за себе си и за бизнес идеята си. (3) Ако те одобрим – споделяме твоята история в блога ни и я промотираме сред над 30,000 имейл абоната и над 40,000 последователи в социалните медии на Pravatami.bg & Advokatami.bg. Конкретни указания ще получиш с имейла от нас за успешна поръчка. Бонус: одобрените кандидати ще получат и 50 лв. кредити за www.Lexo.bg  – тук могат да си поръчат фирмено лого, фирмен уеб сайт, поддръжка на социални медии и други бизнес услуги.

Клиентите за нас

Регистрация на фирма (ЕООД или ООД) Регистрация на фирма (ЕООД или ООД)
4.95 5 248
лв. лв.94
56943

Стъпки за регистрацията

 1. Правиш поръчка и заплащаш нашия хонорар. Приемаме плащания по осем различни начини.

 2. Избираш фирма (ЕООД или ООД). Ако собственикът е един => ЕООД, ако има повече от един собственик => ООД.

 3. Веднага получаваш онлайн форма, в която да попълниш данните за бъдещата фирма. Безплатно проверяваме името на фирмата, получаваш полезна информация и пълно съдействие.

 4. Веднага изпращаме по имейл всички документи - попълнени и готови, с указания къде-какво да подпишеш.

 5. Подписът на управителя се заверява пред нотариус. Плаща се 6 лв.

 6. Посещава се банка - внася се капитала на фирмата и държавната такса (55 лв.). Банковите такси са 10 лв.

 7. Упълномощаваш наш адвокат. По имейл ни изпращаш пълномощното и останалите подписани и сканирани документи. Няма значение къде се намираш - работим с клиенти от цялата страна.

 8. Регистрираме фирмата в Търговския регистър - готова е до 2-3 дни. Получаваш безплатно електронно извлечение и полезна информация за първите стъпки в новото начинание.

[gdlr_divider type="solid"  size="100%"]

[gdlr_row]
[gdlr_column size="1/2"]

Цена хонорар: 119.00 лв.

Допълни разходи: 

 • 55 лв. държавна такса
 • 10 лв. такси в банката
 • 6 лв. такса при нотариус.

Краен разход: 169.00 лв.

[/gdlr_column]
[gdlr_column size="1/2"]

Никола Пенчев е на разположение за информация.

0888 047 188
pitai @ advokatami.bg
понеделник - петък
от 9 до 17 часа.

[/gdlr_column]
[/gdlr_row]

 

Регистрация на фирма (ЕООД или ООД)

248 ревюта (4.95/5 звезди)
 • Елица Каменова,
  5

  Благодарности на Advokatami.bg! Ефикасни, любезни и достъпни. Целият процес беше повече от лесен, с удоволствие ви препоръчвам, и освен това ще ви препоръчам нa всички, които търсят подобни услуги.

 • Любка Кусерова, Сити Консулт БЛ ООД
  5

  Ползвахме услугите на Advokatami.bg, за да регистрираме нашата фирма. Всичко стана много бързо и лесно с тях. Доволни сме от обслужването и ги препоръчваме и на наши познати.

 • Avatar
  5

  Наистина препоръчвам Advokatami.bg, ако цените времето си – няма да сбъркате. Ясни и точни напътствия, нищо излишно. Много добре разработена интерактивна онлайн услуга и сайт като цяло.

Защо да избереш Advokatami.bg?

1. Получаваш документи, подготвени и разписани за твоята конкретна фирма и твоите индивидуални нужди, а не бланки.

2. Получаваш документите без забавяне (софтуер и екип от хора осигуряват това) и не чакаш в офиси или по опашки.

3. Получаваш документите по имейл – работим с клиенти от цяла България.

4. Адвокат вписва документите, а не фирма или “консултант”.

5. На линия сме за въпроси и отговори 24/7.

6. Полезна информация на всеки етап.

Обещаваме


Проверка за свободно име на фирма
в Търговски регистър

Fill out my online form.

Всяка фирма в България има свое име. То трябва да бъде уникално – да няма друга фирма с това име. Наличието на фирма с идентично име е най-често срещаната причина регистрацията да бъде отказана.

Ето някои примерни имена на фирма, които трябва да избягвате:

1. Често срещани наименования, например “Маркетинг” ЕООД
2. Абреваитури, например “АБВ” ЕООД или “ЕйБиСи” ООД
3. Популярни фамилни имена, например “Димитров” ЕООД

Защо да регистрираш фирма?

Гъвкаво управление

Дружествата с ограничена отговорност са изключително гъвкави по отношение на собственост и управление. Ще можеш да поставиш правните основи специално за бизнеса си с Дружествен договор и/или с Договор за управление.

Защита на лично имущество

Изключителната възможност да отграничиш личното си имущество (апартаменти, коли, банкови сметки) от бизнес делата си. Така, каквото и да правиш, накъдето и да върви бизнесът – личното ти имущество ще бъде защитено. Неприкосновено от кредитори, контрагенти и т.н.

Мащабен бизнес

Ще можеш да се възползваш от бизнес кредити. Ще можеш да ползваш различни лицензии и разрешителни. Ще можеш да привличаш инвеститори, да продаваш дялове и да наемаш служители. Най-вече ще можеш да развиеш идеята си.

Регистрация на фирма

Процедурата е позната още като откриване на фирма, отваряне на фирма, създаване на фирма. Всъщност тя въобще не е толкова сложнa колкото изглежда. С Advokatami.bg можеш бързо, лесно и най-вече сигурно, да поставиш стабилни правни основи на бизнеса си. Регистрация на фирма в София, Варна, Пловдив, Бургас – работим с клиенти от всички градове.

Започни Регистрация на фирма

Advokatami.bg не е адвокатска кантора. В услугата „Регистрация на фирма“ не се включва цялостно съдействие от адвокат в хода на процедурата. Advokatami.bg предоставя софтуер, който помага на потребителя сам да извърши необходимите действия за регистрация на фирма и съдейства с подаването на документи в Търговския регистър. Всеки потребител следва да използва софтуера на Advokatami.bg, за да генерира документи за своята фирма, да подпише същите, както и самостоятелно да посети банка и нотариус за извършване на необходимите действия по регистрация на дружеството.

Над 17 000 доволни клиенти

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Ивановаreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички