Stanimir Nenov

Станимир Ненов – Съосновател, изпълнителен директор

присъединява се май 2013

 

 

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Mariela Miceva

Мариела Мицева – Съосновател, бизнес развитие

присъединява се май 2013

 

Магистър по Социално предприемачество в HULT, Сан Франциско, САЩ. Икономика завършва в СУ.

Има скромен опит в програмирането. Любима тема и е устойчивостта на организациите и решаването на проблеми. В Advokatami.bg тя винаги изскача с просто и ефективно решение. Усмивката ѝ не слиза от лицето и зарежда положително целия Екип. Много обича италианската кухня и пътешествията. От няколко години играе тенис.

Nikola Penchev

Никола Пенчев – Оперативен директор

присъединява се юни 2014

Юрист с диплома от Софийския университет. Advokatami.bg съчетава неговите основни интереси – правото и информационните технологии. Компанията е начин за него да покаже, че всъщност правото не е “rocket science”, т.е. нещо сложно и тежко, разбираемо само от юристи. То може да бъде лесно, достъпно и дори приятно. Advokatami.bg е предизвикателство за мен, но на първо място е удоволствие. Кара ме да давам най-доброто от себе си както и да уча много нови неща.

Тsvetan Тsakov

Цветан Цаков – Web, seom

присъединява се август 2015

Завършил е право в Софийския университет. “Tech guy” от много години – в web – програмирането, а извън web – с всевъзможни джаджи. В Advokatami.bg се привлича от Иновация! Advokatami .bg по уникален начин интегрира технологиите в правото, за да се получи достъпна, лесна и разбираема за всеки услуга. Радва се, че е част от процеса на разбиване на стереотипите в правото. Последователен, упорит, гони задачите с много хъс и няма спирка! Когато е свободен кара колело по всички терени, във всички посоки.

Ангелина Борисова

Ангелина Борисова – Мениджър счетоводен бизнес

присъединява се февруари 2017

Магистър – счетоводител с фокус корпоративно счетоводство, ефективно финансово управление на стартиращи компании, управление на бизнес представяне за действащи бизнес единици. Занимава се с преподавателска и консултантска дейност. Ръководи екипът ни от 10 счетоводителя в офисът ни в Бургас и 3 в София.

Елислав Атанасов

Елислав Атанасов – Мениджър адвокати

присъединява се октомври 2017

Елислав е завършил право в СУ “Св. Климент Охридски“, а в момента е докторант по римско право в УНСС. По време на обучението си изкарва една година в Германия по обменна програма, която е от изключително значение за неговото развитие. В Германия вижда как нещата могат да работят ефективно и постоянно се опитва да прилага наученото в ежедневието и в работата си в България. Това е и причината да се присъедини към екипа – вижда реалната промяна.

Янита Димитрова

Янита Димитрова – Съпорт агент

присъединява се Април 2017

Студент по Право V-ти курс в СУ “Св. Климент Охридски”. Това, което ѝ харесва най-много в Advokatami.bg са позитивното отношение, модерното мислене и стремежът към постоянно подобряване на услугите за клиентите. Винаги търси логиката и причината за нещата. Обича да пътува по света като вече е обиколила голяма част от Европа и САЩ, обожава всичко направено от шоколад и се интересува задълбочено от наказателното право.

Ива Семенкова

Ива Семенкова – Съпорт агент

присъединява се Април 2017

Студент по право във трети курс в Софийски университет. Страстта за постоянно развитие и иновацията я насочиха към правилната посока – тази на екипа на Advokatami.bg. В призванието адвокат открива себе си. Водеща цел в живота й е стремежът да помага на хората и да бъде част от промяната, която е нужна на света. Тези неща перфектно съвпадат с мисията на компанията. В моментите, в които не се занимава с право, си почива с разходки сред природата, съчетани с любителски фотографии.

Цветозар Николов

Цветозар Николов – Съпорт агент

присъединява се Април 2017

Студент по право в Университета за национално и световно стопанство.Основните му интереси са Правото и Бизнеса. Радва се, че е част от екипа на Advokatami.bg, тъй като по този начин съчетава обективни правни услуги с различните аспекти на българския и международен бизнес. Отговорен, самомотивиращ се и упорит.

bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."