Stanimir Nenov
Станимир Ненов – съосновател, изпълнителен директор
присъединява се май 2013

 

 

Създава и подобрява човешки екосистеми. Помага и на други да създават. Отличен в “40 до 40” и с грамота “Джон Атанасов” от Президента на РБ. С Advokatami.bg Станимир продължава мисията си да направи правния свят в България по-добър. Вярва, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Пътува често, мисли, обича, чете, пише, лекторства, кара ски, играе тенис и не спира да учи. През 2012 г. основава pravatami.bg.

Mariela Miceva
Мариела Мицева – съосновател, бизнес развитие
присъединява се май 2013

 

Магистър по Социално предприемачество в HULT, Сан Франциско, САЩ. Икономика завършва в СУ.
Има скромен опит в програмирането. Любима тема и е устойчивостта на организациите и решаването на проблеми. В Advokatami.bg тя винаги изскача с просто и ефективно решение. Усмивката ѝ не слиза от лицето и зарежда положително целия Екип. Много обича италианската кухня и пътешествията. От няколко години играе тенис.

Nikola Penchev
Никола Пенчев – оперативен директор
присъединява се юни 2014

Юрист с диплома от Софийския университет. Advokatami.bg съчетава неговите основни интереси – правото и информационните технологии. Компанията е начин за него да покаже, че всъщност правото не е “rocket science”, т.е. нещо сложно и тежко, разбираемо само от юристи. То може да бъде лесно, достъпно и дори приятно. Advokatami.bg е предизвикателство за мен, но на първо място е удоволствие. Кара ме да давам най-доброто от себе си както и да уча много нови неща.

Тsvetan Тsakov
Цветан Цаков – web, seom
присъединява се август 2015

Завършил е право в Софийския университет. “Tech guy” от много години – в web – програмирането, а извън web – с всевъзможни джаджи. В Advokatami.bg се привлича от Иновация! Advokatami .bg по уникален начин интегрира технологиите в правото, за да се получи достъпна, лесна и разбираема за всеки услуга. Радва се, че е част от процеса на разбиване на стереотипите в правото. Последователен, упорит, гони задачите с много хъс и няма спирка! Когато е свободен кара колело по всички терени, във всички посоки.

Ангелина Борисова
Ангелина Борисова – мениджър счетоводен бизнес
присъединява се февруари 2017

Магистър – счетоводител с фокус корпоративно счетоводство, ефективно финансово управление на стартиращи компании, управление на бизнес представяне за действащи бизнес единици. Занимава се с преподавателска и консултантска дейност. Ръководи екипът ни от 4 счетоводителя в офисът ни в Бургас.

Янита Димитрова
Янита Димитрова – съпорт агент
присъединява се Април 2017

Студент по Право V-ти курс в СУ “Св. Климент Охридски”. Това, което ѝ харесва най-много в Advokatami.bg са позитивното отношение, модерното мислене и стремежът към постоянно подобряване на услугите за клиентите. Винаги търси логиката и причината за нещата. Обича да пътува по света като вече е обиколила голяма част от Европа и САЩ, обожава всичко направено от шоколад и се интересува задълбочено от наказателното право.

Ива Семенкова
Ива Семенкова – съпорт агент
присъединява се Април 2017

Студент по право във втори курс в Софийски университет. Страстта за постоянно развитие и иновацията я насочиха към правилната посока – тази на екипа на Advokatami.bg. В призванието адвокат открива себе си. Водеща цел в живота й е стремежът да помага на хората и да бъде част от промяната, която е нужна на света. Тези неща перфектно съвпадат с мисията на компанията. В моментите, в които не се занимава с право, си почива с разходки сред природата, съчетани с любителски фотографии.

Цветозар Николов
Цветозар Николов – съпорт агент
присъединява се Април 2017

Студент по право в Университета за национално и световно стопанство.Основните му интереси са Правото и Бизнеса. Радва се, че е част от екипа на Advokatami.bg, тъй като по този начин съчетава обективни правни услуги с различните аспекти на българския и международен бизнес. Отговорен, самомотивиращ се и упорит.

Недко Димитров
Недко Димитров – WordPress developer
присъединява се Юни 2017

Студен по софтуерно инженерство в СофтУни. Не спира да учи нови технологии и винаги се стреми да е в крак с последните трендове. Това, което го привлича в Advokatami.bg е възможността да бъде част от екип с млади и иновативни хора, които се стремят да подобрят правния свят в България. Привърженик на ГНУ философията за свободен софтуер и сигурност. През свободното си време играе билярд, тенис на маса, тренира бокс за да поддържа форма.

bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."