Stanimir Nenov

Станимир Ненов – Съосновател, изпълнителен директор

присъединява се май 2013

 

 

Създава и подобрява човешки екосистеми. Помага и на други да създават. Отличен в “40 до 40” и с грамота “Джон Атанасов” от Президента на РБ. С Advokatami.bg Станимир продължава мисията си да направи правния свят в България по-добър. Вярва, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Пътува често, мисли, обича, чете, пише, лекторства, кара ски, играе тенис и не спира да учи. През 2012 г. основава pravatami.bg.

Mariela Miceva

Мариела Мицева – Съосновател, бизнес развитие

присъединява се май 2013

 

Магистър по Социално предприемачество в HULT, Сан Франциско, САЩ. Икономика завършва в СУ.

Има скромен опит в програмирането. Любима тема и е устойчивостта на организациите и решаването на проблеми. В Advokatami.bg тя винаги изскача с просто и ефективно решение. Усмивката ѝ не слиза от лицето и зарежда положително целия Екип. Много обича италианската кухня и пътешествията. От няколко години играе тенис.

Nikola Penchev

Никола Пенчев – Оперативен директор

присъединява се юни 2014

Юрист с диплома от Софийския университет. Advokatami.bg съчетава неговите основни интереси – правото и информационните технологии. Компанията е начин за него да покаже, че всъщност правото не е “rocket science”, т.е. нещо сложно и тежко, разбираемо само от юристи. То може да бъде лесно, достъпно и дори приятно. Advokatami.bg е предизвикателство за мен, но на първо място е удоволствие. Кара ме да давам най-доброто от себе си както и да уча много нови неща.

Тsvetan Тsakov

Цветан Цаков – Web, seom

присъединява се август 2015

Завършил е право в Софийския университет. “Tech guy” от много години – в web – програмирането, а извън web – с всевъзможни джаджи. В Advokatami.bg се привлича от Иновация! Advokatami .bg по уникален начин интегрира технологиите в правото, за да се получи достъпна, лесна и разбираема за всеки услуга. Радва се, че е част от процеса на разбиване на стереотипите в правото. Последователен, упорит, гони задачите с много хъс и няма спирка! Когато е свободен кара колело по всички терени, във всички посоки.

Ангелина Борисова

Ангелина Борисова – Мениджър счетоводен бизнес

присъединява се февруари 2017

Магистър – счетоводител с фокус корпоративно счетоводство, ефективно финансово управление на стартиращи компании, управление на бизнес представяне за действащи бизнес единици. Занимава се с преподавателска и консултантска дейност. Ръководи екипът ни от 4 счетоводителя в офисът ни в Бургас.

Пламен Конов

Пламен Конов – Мениджър партньори

присъединява се октомври 2017

Юрист с повече от 15 г. адвокатска практика. Дългогодишен съветник по правните въпроси в няколко министерства, Парламент и Президент на РБ. Избира екипа и компанията като отлично място за съчетание на правния опит с предизвикателствата и перспективите на дигиталното време. Бяга от зоната на комфорта, клишетата и стереотипния избор. Така е и в планината и морето. „Свидно пазя традициите за семейството и културата, за всичко останало имам въображение, енергия, и дързост в излишък.

Георги Овчаров

Георги Овчаров – Проектов мениджър

присъединява се Октомври 2017

Завършва специалност “Архивистика и документалистика” в Исторически факултет на Софийски университет, но впоследствие не се припознава като класически архивист. Той живее в настоящето и гледа само напред в бъдещето. В час е с новите технологии, обича да чете икономически новини и да посещава форуми и конференции свързани с екологията. Всъщност е маниак на тема екология – тактично агитира хората към разделното събиране на отпадъци. Често се колебае във вземането на решения (Libra) и точно затова се заема с отговорни проекти и се изправя срещу страховете си. Харесва разходките сред природата, а пролетта и есента са неговите сезони. Стреля с лък, обича танците и обожава да прекарва време на Северното ни Черноморие.

Янита Димитрова

Янита Димитрова – Съпорт агент

присъединява се Април 2017

Студент по Право V-ти курс в СУ “Св. Климент Охридски”. Това, което ѝ харесва най-много в Advokatami.bg са позитивното отношение, модерното мислене и стремежът към постоянно подобряване на услугите за клиентите. Винаги търси логиката и причината за нещата. Обича да пътува по света като вече е обиколила голяма част от Европа и САЩ, обожава всичко направено от шоколад и се интересува задълбочено от наказателното право.

Ива Семенкова

Ива Семенкова – Съпорт агент

присъединява се Април 2017

Студент по право във втори курс в Софийски университет. Страстта за постоянно развитие и иновацията я насочиха към правилната посока – тази на екипа на Advokatami.bg. В призванието адвокат открива себе си. Водеща цел в живота й е стремежът да помага на хората и да бъде част от промяната, която е нужна на света. Тези неща перфектно съвпадат с мисията на компанията. В моментите, в които не се занимава с право, си почива с разходки сред природата, съчетани с любителски фотографии.

Цветозар Николов

Цветозар Николов – Съпорт агент

присъединява се Април 2017

Студент по право в Университета за национално и световно стопанство.Основните му интереси са Правото и Бизнеса. Радва се, че е част от екипа на Advokatami.bg, тъй като по този начин съчетава обективни правни услуги с различните аспекти на българския и международен бизнес. Отговорен, самомотивиращ се и упорит.

Недко Димитров

Недко Димитров – WordPress developer

присъединява се Юни 2017

Студент по софтуерно инженерство в СофтУни. Не спира да учи нови технологии и винаги се стреми да е в крак с последните трендове. Това, което го привлича в Advokatami.bg е възможността да бъде част от екип с млади и иновативни хора, които се стремят да подобрят правния свят в България. Привърженик на ГНУ философията за свободен софтуер и сигурност. През свободното си време играе билярд, тенис на маса, тренира бокс за да поддържа форма.

bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."

Черен петък оферти

Денят с най-големите ни намаления в годината.