Клиентите за Advokatami.bg

Над 19 000 доволни клиенти

4.9/5 от 767 в Google 4.7/5 от 223 във Facebook

Лесно, бързо и много качествено! Това са трите думи, които описват най-добре услугите на Advokatami.bg, базирани на многобройните случаи, в които съм се възползвал. Освен тези три думи, много харесвам фундамента на Advokatami, а именно демократизирането на правните услуги в една платформа, чрез технология. Със сигурност ще продължавам да използвам услугите на платформата!”

Велизар Величков, предприемач Grabo.bg, Opoznai.bg, 1ForFit

“Дигитализацията на правните услуги дава на клиентите на Адвокатами.бг по-високо качество на по-ниска цена. Причината е, че част от процесите се автоматизират и така стават по-бързи, надеждни и евтини. Ползвам Адвокатами.бг освен за мои лични договори (наем, декларации и др), така и за бизнес нуждите ми (регистрация на марка, прехвърляне на дружествени дялове и др).”

Христо Христов, член на борда, Ендевър

“Работят бързо и изпращат желаните резултати в завършен и готов вид. Винаги са готови да говорят с колеги и задават добри насочващи въпроси, така че да се постигне оптимален резултат. Имат широка ексертиза и решават казуси от различно естество. Оформят документи и на английски език, което е супер, когато се налага”

Петко Иванов, “Заедно в час”

“Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.”

Мирослав Запорожанов, DigitalPro

“Advokatami.bg спестява адски много време! Всичко при тях е много ясно, лесно и бързо. Препоръчвам!”

Марио Мишев, основател, Българска история

“С тяхна помощ успях бързо, лесно и изключително удобно да регистрирам търговската марка “Свръхчовекът” в България. Ако имате нужда от компетентна правна помощ, потърсете ги!”

Георги Ненов, Свръхчовекът

“Бързо, приемлива цена и отлично изчистено и ясно. Със сигурност препоръчвам, спестиха ми време и пари.

Туньо Зафер, управител, pCloud

“До сега два пъти съм ползвал услугите на Advokatami.bg и останах супер доволен както от скоростта на изпълнение, така и от експертните препоръки.

Мартин Попов, управител на дигитална агенция Interactive Share

Покажи още ревюта