Регистрация на фирма

Регистрация на фирма: Защо Роси и Боби от 356labs използваха нашите услуги?

 • перфектното обслужване е наша мисия

 • бързите срокове са ни специалност

 • работим онлайн за цялата страна

 • адвокат вписва документите

Виж колко е лесно
Виж колко е лесно

Бърза Регистрация на фирма в 3 стъпки

1. Правиш поръчка или запазваш час
Работим както онлайн, така и на място в офиса ни в София. От бързата онлайн регистрация се възползват клиенти от цялата страна и чужбина. (Най-вероятно вече си видял стотиците отлични препоръки за нас в Google и Facebook.)

2. Подписваш документите
Изготвяме всички нужни документи за регистрацията. Ако си избрал онлайн регистрация – изпращаме документите по имейл веднага след направена поръчка. От теб се очаква да ни ги върнеш с подпис – по имейл (сканирани или снимани). Ако избереш посещение в офиса ни – подписваш на място.

3. Ние вписваме фирмата в Търговския регистър
След като документите са подписани, минат е нотариус и банка – веднага регистрираме фирмата в Търговския регистър. Процедурата там трае до 3 дни. Честито – фирмата е готова!

Цена за Регистрация на фирма: 119 лв.

Не са включени 71 лв. такси към трети лица. Това са 10 лв. банкови такси и 55 лв. държавна такса – плащат се в банката, при внасяне на капитала. При нотариуса – 6 лв. заверка на подпис на управителя. Крайният разход с тези такси става 190 лв. за готова фирма.

Регистрирай фирма

Работим онлайн с клиенти от цяла България.

Въпроси?

Тук сме да бъдем полезни.

0888 047 188 | pitai @ advokatami.bg

Никола Пенчев
мениджър клиенти

Дарина Манева
телефонно обслужване

Евгения Димовска
обслужване на клиенти

Въпросите, които получаваме всеки ден

Да отговориш на няколко въпроса, свързани с бъдещата фирма. На базата на твоите отговори веднага се изготвят нужните документи. Нужно е бъдещият управител да посети нотариус за заверка на подпис и банка за вноска на капитала. След това по имейл ни изпращаш сканираните документи и ние регистрираме фирмата. Работим с клиенти от цяла България.

На нас заплащаш хонорара ни. При внасяне на капитала в банката се заплащат 10 лв. банкови такси и 55 лв. държавна такса. При нотариус се заплащат 6 лв. за заверка на подпис. Това прави общо 71 лв. разходи към трети лица.

Хонорарът ни се заплаща с извършването на поръчка. Приемаме плащания с дебитна / кредитна карта, PayPal, ePay.bg, по Банков път, на каса на EasyPay, на банкомат, в брой в офиса ни.

Останалите такси (посочените по-горе 71 лв.) се заплащат в банка и пред нотариус. Това се случва след като изготвим документите за регистрация на фирмата.

Да! Помагаме на стартиращ бизнеса с отваряне на ресторанти, кафета, автомивки, салони за красота, обменни бюра, туристически агенции, магазини за оръжия и други. Просто се свържи с нас или научи повече на тази страница.

Веднага щом отчетем плащане на хонорара ни, получаваш от нас въпросник, в който да попълниш данните за своята фирма. Ние ще се заемем с проверка на въведената от теб информация и подготовката на документите. Проверяваме дали всичко е попълнено правилно и дали избраното от теб име за фирмата е свободно. След това ти изпращаме готовите документи по имейл. Документите ще получиш в рамките на същия ден, в който попълниш нашия въпросник или в рамките на следващия работен ден, ако направиш това след 16:00 ч.

Нотариус – да. Задължително е управителят да подпише “Съгласие и образец от подпис” пред нотариус.

Капитал – законът изисква минимум 2 лв. Не е нормално обаче фирма с капитал 2 лв. да започне дейност и да прави разходи. Как например фирмата ще плати разхода за телефон като има 2 лв. капитал? Ето защо е по-удачно да се вложи един реален капитал за стартиране на съответния бизнес.

Обработката в Търговския регистър отнема между 2 и 3 работни дни след като получим документите.

Клиентите за нас

56943 5.00 247 3 fa6b72a5cf 162c11a0e8 url(https://www.advokatami.bg/wp-content/uploads/2016/03/Universalnata.png) no-repeat center center Покажи още ревюта Няма повече ревюта
247 ревюта (5.00 от 5 звезди)
 • Елица Каменова,
  Елица Каменова, "Бамбууу" ЕООД
  5

  Благодарности на Advokatami.bg! Ефикасни, любезни и достъпни. Целият процес беше повече от лесен, с удоволствие ви препоръчвам, и освен това ще ви препоръчам нa всички, които търсят подобни услуги.

 • Любка Кусерова, Сити Консулт БЛ ООД
  Любка Кусерова, Сити Консулт БЛ ООД
  5

  Ползвахме услугите на Advokatami.bg, за да регистрираме нашата фирма. Всичко стана много бързо и лесно с тях. Доволни сме от обслужването и ги препоръчваме и на наши познати.

 • Avatar
  Николай Николов, МАРКЕТ 1001 ЕООД
  5

  Наистина препоръчвам Advokatami.bg, ако цените времето си – няма да сбъркате. Ясни и точни напътствия, нищо излишно. Много добре разработена интерактивна онлайн услуга и сайт като цяло.

Защо да избереш Advokatami.bg?

 1. Получаваш документи, подготвени и разписани за твоята конкретна фирма и твоите индивидуални нужди, а не бланки.
 2. Получаваш документите без забавяне (софтуер и екип от хора осигуряват това) и не чакаш в офиси или по опашки.

 3. Получаваш документите по имейл – работим с клиенти от цяла България.

 4. Адвокат вписва документите, а не фирма или “консултант”.

 5. На линия сме за въпроси и отговори 24/7.

 6. Полезна информация на всеки етап.

Обещаваме

Проверка за свободно име на фирма в Търговски регистър

Всяка фирма в България има свое име. То трябва да бъде уникално – да няма друга фирма с това име. Наличието на фирма с идентично име е най-често срещаната причина регистрацията да бъде отказана.

Ето някои примерни имена на фирма, които трябва да избягвате:

 1. Често срещани наименования, например “Маркетинг” ЕООД
 2. Абреваитури, например “АБВ” ЕООД или “ЕйБиСи” ООД
 3. Популярни фамилни имена, например “Димитров” ЕООД
Провери безплатно

Защо да регистрираш фирма?

Гъвкаво управление
Дружествата с ограничена отговорност са изключително гъвкави по отношение на собственост и управление. Ще можеш да поставиш правните основи специално за бизнеса си с Дружествен договор и/или с Договор за управление.

Защита на лично имущество
Изключителната възможност да отграничиш личното си имущество (апартаменти, коли, банкови сметки) от бизнес делата си. Така, каквото и да правиш, накъдето и да върви бизнесът – личното ти имущество ще бъде защитено. Неприкосновено от кредитори, контрагенти и т.н.

Мащабен бизнес
Ще можеш да се възползваш от бизнес кредити. Ще можеш да ползваш различни лицензии и разрешителни. Ще можеш да привличаш инвеститори, да продаваш дялове и да наемаш служители. Най-вече ще можеш да развиеш идеята си.

Регистрация на фирма

Процедурата е позната още като откриване на фирма, отваряне на фирма, създаване на фирма. Всъщност тя въобще не е толкова сложнa колкото изглежда. С Advokatami.bg можеш бързо, лесно и най-вече сигурно, да поставиш стабилни правни основи на бизнеса си. Регистрация на фирма в София, Варна, Пловдив, Бургас – работим с клиенти от всички градове.

Започни Регистрация на фирма

Advokatami.bg не е адвокатска кантора. В услугата „Регистрация на фирма“ не се включва цялостно съдействие от адвокат в хода на процедурата. Advokatami.bg предоставя софтуер, който помага на потребителя сам да извърши необходимите действия за регистрация на фирма и съдейства с подаването на документи в Търговския регистър. Всеки потребител следва да използва софтуера на Advokatami.bg, за да генерира документи за своята фирма, да подпише същите, както и самостоятелно да посети банка и нотариус за извършване на необходимите действия по регистрация на дружеството.