Да работим заедно!

Искаш ли заедно да променим правния свят от анологов в дигитален? Искаш ли заедно да направим страхотен интерфейс за правната сигурност на всеки от нас – в бизнеса и семейството? Искаш ли да работиш рамо до рамо с хората зад най-иновативната и бързоразвиваща се дигитална компания в правния сектор? Искаш ли да допринесеш за едно модерно общество без бюрокрация и с отлична правна регулация?

Да? Тогава се присъедини към нас!

Кои сме ние? Научи за нашето startup приключение

Как работим? • Фокусът ни е върху ефективността. Не е важно колко време прекарваш в офиса. За нас са важни резултатите, а не часовете. Непрестанно се стремим към висока лична и организационна продуктивност. Проекти координираме в Trello, комуникираме в Slack, за видео разговори – appear.in. Използваме Google Drive / GSuite за обща колаборация по документи и за съхранение на файлове.

Качване на борда • След като преминеш серия от интервюта, ще направим кратко въвеждащо в компанията обучение, ще поработим заедно за 4-6 седмици – ще видим как работим и дали си допадаме. Когато окончателно се присъединиш към нас, ще последва второ обучение и задълбочено внедряване в навиците и живота на нашата организация.

Какви хора търсим? • Любопитни, развиващи се, автономни, само-мотивиращи се личности, сами идентифициращи проблеми и решения, самоинициативни; хора, които не се нуждаят от карта, любезни и приятелски настроени, независими, комуникативни, помагащи и отзивчиви и най-важното – “tech savvy”. Искаме да работим с хора, които споделят нашата визия за по-добър правен свят чрез иновации и технологии. Искаме да работим с таланти, които горят на първо място за работата си, а след това за финансите си. Искаме да работим с хора, които обожават понеделника – началото на поредната седмица удовлетворяваща работа.

Опознай ни • Искаш да научиш какво е да си част от Advokatami.bg? Научи повече за нас, след това се запознай с екипа. Прегледай това и това интервю на Станимир за нашата визия и принципи. Хвърли един поглед на статии за нас във в-к Капитал и в списание Forbes. Все още се чудиш дали да се присъединиш към нас? Мариела съветва просто да кандидатстваш и да започнеш диалог с нас.

Ползи и привилегии от септември 2017

Щастлива заплата и прозрачност: Ще получаваш възнаграждение, което те удовлетворява и е сред топ 10% в съответната индустрия. Заплатите се калкулират по формула с критерии: опит, дейности, позиция и отговорности, лоялност. Доказаните членове на екипа получават и процент в бонус схема.

Петъчно работно време: В петък приключваме най-късно в 16.30. Така уикендът е по-дълъг и зареждащ за новата седмица.

Multisport карта: Страхотната им мрежа от спортни обекти в страната позволява практикуване на всички спортове. Ние осигуряваме картата – ти спортуваш! 

Платени дигитални услуги: Имаш нужда от премиум версия на някоя услуга или софтуер (например Dropbox), за да си вършиш работата  – ние ще покрием разхода на 100%.

200 лв. / година за нови умения: Искаш да усвоиш ново умение или да запишеш курс? Някои от екипа избират курсове директно свързани с работата им, а други класическа китара, живопис, фотография, готвене. Ники и Цецо последно избраха “Курс за придобиване на правоспособност за радиолюбител”. Изборът е твой!

Страхотна офис среда: Намираме се в една от най-красивите и емблематични сгради на София – Red Apple. Офисът ни е просторен, с много прозорци и среда за мотивирани и креативни личности. Южният парк е нашият кампус и понякога там си правим “Оперативки на крак”.  

Безплатни книги: Ще имаш на разположение цялата ни Kindle библиотека. Ако нямаш Kindle – ще ти подарим за рождения ти ден.

Пътувания, забави, състезания: Често правим HappyEscape или други пътешествия, забавляваме се и участваме като екип в най-различни спортни състезания.

Имаш приятел или познат, който би се интересувал от кариера при нас? Сподели възможността във Facebook или чрез имейл!

Над 7000 доволни клиенти

5.0/5 review rating 5 от 529 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 398 във Facebook | Виж всичкиreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване - бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа