Да работим заедно!

Искаш ли направиш правния свят по-добър в България? Търсим таланти.

Как работим? • Фокусът ни е върху ефективността. Не е важно колко време прекарваш в офиса. За нас са важни резултатите, а не часовете. Непрестанно се стремим към висока лична и организационна продуктивност. Проекти координираме в Trello, комуникираме в Slack, за видео разговори – Hangouts или Skype. Използваме Google Drive за обща колаборация по документи и за съхранение на файлове.

Качване на борда • След като преминеш серия от интервюта, ще направим кратко въвеждащо в компанията обучение, ще поработим заедно за 4-6 седмици – ще видим как работим и дали си допадаме. Когато окончателно се присъединиш към нас, ще последва второ обучение и задълбочено внедряване в навиците и живота на нашата организация.

Какви хора търсим? • Любопитни, развиващи се, автономни, само-мотивиращи се личности, сами идентифициращи проблеми и решения, самоинициативни; хора, които не се нуждаят от карта, любезни и приятелски настроени, независими, комуникативни, помагащи и отзивчиви и най-важното – “tech savvy”. Искаме да работим с хора, които споделят нашата визия за по-добър правен свят чрез иновации и технологии. Искаме да работим с таланти, които горят на първо място за работата си, а след това за финансите си. Искаме да работим с хора, които обожават понеделника – началото на поредната седмица удовлетворяваща работа.

 

Опознай ни • Искаш да научиш какво е да си част от Advokatami.bg? Научи повече за нас, след това се запознай с екипа. Прегледай това интервю на Станимир за нашата визия и принципи. Запознай с мненията на колеги. Все още се чудиш дали да се присъединиш към нас? Мариела съветва просто да кандидатстваш и да започнеш диалог с нас. През 2016 развихме Advokatami.bg като водеща уеб дестинация в правния свят – предлагаме десетки услуги и продукти за бизнеса и хората. Социално отговорна компания сме и развиваме като доброволци pravatami.bg – виж какво направихме за обществото ни през 2016.

Ползи и привилегии от Януари 2017

Щастлива заплата и прозрачност: Ще получаваш възнаграждение, което те удовлетворява и е сред топ 10% в съответната индустрия. Заплатите се калкулират по прозрачна формула с критерии: опит, дейности, позиция и отговорности, лоялност. Доказаните членове на екипа получават и процент от компанията.

Петъчно работно време: В петък приключваме най-късно в 16.30. Така уикендът е по-дълъг и зареждащ за новата седмица.

50 лв. / месец карта за фитнес или друг спорт: Плащаме до тази сума за твоята спортна активност – фитнес, йога, плуване, тенис… каквото и да е твоето нещо, с което поддържаш форма. Тази стипендия може да се използва и за регистрация в спортни състезания.

Транспорт: Ще покрием до 30 лв. / месец карта за градски транспорт за работата ти.

Платени дигитални услуги: Имаш нужда от премиум версия на някоя услуга или софтуер (например Dropbox), за да си вършиш работата  – ние ще покрием разхода на 100%.

Два платени масажа в офиса: Всяка седмица в офиса ни идват масажисти. Имаш нужда да се отпуснеш.

200 лв. / година за нови умения: Искаш да усвоиш ново умение или да запишеш курс? Някои от екипа избират курсове директно свързани с работата им, а други класическа китара, живопис, фотография, готвене. Ники и Цецо последно избраха “Курс за придобиване на правоспособност за радиолюбител”. Изборът е твой!

Страхотна офис среда: Намираме се в Coworking by Puzl на бул. Черни връх – огромни офис пространства с прозорци от горе до долу, гледки към Витоша и града, високи тавани, зали за срещи, кино зала, офис масажи, био храна, две кухни, страхотно кафе, вода, тенис маси, джаги, air hockey, PlayStation с кино екран, “стартъп” атмосфера сред водещи български IT компании и инвеститори.

Дистанционна работа: Повечето позиции позволяват дистанционна работа. Може да работиш от където си пожелаеш – от вкъщи или от споделен офис, за който ще платим.

Безплатни книги: Ще имаш на разположение цялата ни Kindle библиотека. Ако нямаш Kindle – ще ти подарим за рождения ти ден.

Ежеседмични безплатни събития: Офис пространството ни е среда за организиране на разнообразни събития в IT и бизнес сферата. Можеш да се възползваш от всяко едно от тях – безплатно.

Пътувания, забави, състезания: Често правим HappyEscape или други пътешествия, забавляваме се и участваме като екип в най-различни спортни състезания.

Пакет с партньорски отстъпки: 10% – 15% отстъпки от ресторанти около офиса ни, кафета, доставки на храна, eMag, аптеки, транспорт, атракции и други услуги.

Имаш приятел или познат, който би се интересувал от кариера при нас? Сподели възможността във Facebook или чрез имейл!

bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."