Кариери

Мечтаната работа е комбинация от талантливи колеги и големи предизвикателства.

Виж позициите при нас

Начинът ни на работа: Свобода и Отговорност

Философията ни е да поставяме на първо място хората, след това продуктите и печалбата. Културата и начинът ни на работа е това, което ни прави успешни.

Виж какво ценим и как работим

Да работим заедно!

Искаш ли да допринесеш за едно модерно общество без бюрокрация? Искаш ли заедно да демократизираме правото? Да направим правните услуги достъпни за всички? Искаш ли да работиш рамо до рамо с хората зад може би най-иновативната и бързоразвиваща се дигитална компания в правния сектор?

Да? Тогава се присъедини към нас!

Какви хора търсим? Любопитни, развиващи се, автономни, само-мотивиращи се личности, сами идентифициращи проблеми и решения, самоинициативни; хора, които не се нуждаят от карта, любезни и приятелски настроени, независими, комуникативни, помагащи и отзивчиви и най-важното – “tech savvy”. Искаме да работим с хора, които споделят нашата визия за по-добър правен свят чрез иновации и технологии.

Да бъдеш заобграден от млади и амбициозни хора, които знаят в каква посока искат да се развиват. Ти самият да имаш поле за изява и всестранно развитие. Всеки ден да е изпълнен с предизвикателства. Да разбереш значението на думата “екип” и да се чувстваш на мястото си.

Ива Семенкова

Advokatami.bg е едно невероятно място – работиш с невероятни хора, които постоянно иновират, учат, развиват се заедно. Ние създаваме нещо уникално и да съм част от него ме кара да се чувствам горд. Комбинацията от двете е рядко срещана и за мен е движеща сила да горя в нещата, които върша.

Цветан Цаков

Работата в Advokatami.bg ме кара да не съжалявам, че идвам понеделник, а да посрещам новата седмица с желание. Това е работа в страхотен екип и всеки ден е ново предизвикателство. Разнообразието и динамиката усъвършенстват всеки от екипа, поставяйки го в различни ситуации ежедневно.

Надежда Георгиева

Вече съм част от екипа на Advokatami.bg повече от една година и през това време научих много полезни неща. Тук всеки е важен и има своето място, a работната обстановката и екипа са най-ценното, което един служител може да иска от своето работно място. Изключително съм горд, че съм част от тази модерна компания, която ми предостави една нова перспектива и начин за развитие и ми помогна да погледна на правото от друг ъгъл! Благодаря ти, Advokatami.bg, че се превърна в мой приятел, учител и перфектен партньор в това, което правя!

Цветозар Николов

Да си на борда на Advokatami.bg е едновременно удоволствие и предизвикателство. Всяка следваща задача е едно стъпало нагоре в опознаването на различни аспекти от правото и бизнеса. Динамиката на работата е такава, че те учи на самодисциплина – сам си поставяш цели и сам ги постигаш.

Росица Георгиева

Да работиш в Advokatami.bg е предизвикателство, но също така и възможност да постигнеш нещо значимо – да допринесеш за нещо, в което вярваш и което искаш да постигнеш. Понякога е просто работа, но често е много повече от това.

Никола Пенчев

Работата в Advokatami.bg може да бъде опредена с две думи: предизвикателство и отговорност. Предизвикателство е да работиш с толкова различни клиенти по толкова различни казуси. Отговорност е да отговаряш на стандартите и да си на нивото, което очаква и заслужава всеки клиент.

Евгения Димовска

Позициите при нас

В момента нямаме отворени позиции. Запиши се за имейл бюлетина ни, за да научиш когато отворим позиция.

Ако пък смяташ, че още сега можеш да допринесеш значително за развитието на Advokatami.bg – пиши ни кратък имейл на jobs @ advokatami.bg и ни кажи как! Разкажи ни за себе си, разкажи ни какво си постигнал/а до момента? Ако имаш CV – прикачи го.