Хората зад Advokatami.bg

В края на 2011 г. бяхме още студенти когато положихме началото на pravatami.bg – организация с нестопанска цел и мисия да повишава правната култура в обществото. Защото хората, които знаят правата и задълженията си, формират силно гражданско общество. А ние искаме да живеем в такава среда.

През 2013 осъзнахме, че не може само да “превеждаме” законите на разбираем език. Българските граждани имат нужда и от адекватни инструменти за реализация на правата си.

Защо трябва да е толкова скъпо и трудно да стартираш бизнес (да регистрираш фирма)?

Нали малкият бизнес е гръбнакът на българската икономика?  

На Advokatami.bg българските предприемачи могат да стартират бизнес по възможно най-лесен и евтин начин.

Ние НЕ сме правна кантора или заместник на такава. Ние сме технологична компания, която инвестира много в софтуер и информационни системи. Партнираме си с мрежа от талантливи адвокати, които “технологизираме” и дигитализираме. Това спестява много време в работата на адвокати и води до добри цени за клиенти, при високо качество на услугата и кратки срокове.

Пример: Обикновено на адвокат му отнема 1 час да подготви всички документи за регистрация на фирма. Нашият софтуер прави това за секунди. Софтуерът никога не е “изморен”, а това снижава до нула човешката грешка при изработка на документите. След софтуерa, адвокат преглежда документите и лично вписва фирмата електронно в Търговския регистър. Така адвокатът е отделил не повече от 10 мин. за тази работа. Това означава, че може да предостави много по-ниска цена на клиент и да обслужи много повече клиенти. Всички печелят!

Сега си представете този подход във всяка една правна дейност.

Едни от най-добрите адвокати, добри като професионалисти, но и като личности. Модернизирани с технологията, разработена от нас.

Защо адвокатите имат лош имидж?

Защо мнозинството от народа ни ги свързва с измамни “акули”?

Е не всички са такива! На Advokatami.bg събираме най-добрите професионалисти, които можем да намерим.

Чрез Advokatami.bg хората и бизнесът намират качествени правни услуги с невероятно добро обслужване, на добра цена.

Научи повече за нашия път и визия >

bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."