За нас

Искаме да живеем без бюрокрация в България. Искаме общество, в което да реализираме правата си бързо, лесно и на достъпна цена.

Инвестираме много в софтуер и информационни системи, за да оптимизираме административни и правни процеси.

Искаме по-скоро в България да можем изцяло онлайн да управляваме правната страна на живота ни – в бизнес и личен аспект.

Учредихме Адвокатско дружество, в което събираме най-добрите адвокати, които можем да намерим във всички градове. Дигитализираме и оптимизираме технологично адвокатите, за да може клиентите да получават висококачествени правни услуги на достъпни цени.

Кои сме ние? Ние сме същите хората, които създадоха и поддържат “pravatami.bg: разкодиранте закони”. Инициатива с мисия да повишава правната култура в обществото, като превежда законите на разбираем език. Няма по-голямо удовлетворение от признателността на около 200 хиляди месечни потребители; дори спрямо “Джон Атанасов” грамотата ни от Президента – за социален проект с голям обществен принос.

През 2013 осъзнахме, че не може само да “превеждаме” законите на разбираем език. Българските граждани имат нужда и от адекватни инструменти за реализация на правата си. Започнахме с малки стъпки и в началото на 2015 г. стартирахме Advokatami.bg (прочети кратка история).

Всички в екипа ни обединява мисията да иновираме правната индустрия. В България и за България. Върнахме се от Сан Франциско, Силициевата долина, водени от желанието ни да допринесем за една по-добра България.

Надявамe се поне малко да успяваме всеки ден.