Общи условия

За уеб сайт, онлайн магазин, мобилно приложение или друго.

Защити правно онлайн присъствието си.

 

Виж как

Клиенти като теб пожелаха три опции и ние се съобразихме

  Стандартни общи условия
79 лв.
Премиум общи условия
179 лв.
Премиум+ общи условия
299 лв.
Уреждат отношенията между теб и твоите клиенти. available available available
В съответствие с нормативните изисквания относно защитата на потребителите – отказ от договор, рекламация, замяна и др. available available available
Уреждат доставката на стоките или услугите. available available available
Онлайн решаване на спорове. available available available
Защита на интелектуалната собственост на твоя сайт. available available available
Получаваш консултация от адвокат относно ключовите правни въпроси, свързани с дейността ти в мрежата. available available available
Индивидуализирани спрямо конкретните процеси на твоя сайт за регистрация, поръчка, доставка и др. available available available
Подходящи за всички нестандартни форми на търговия, посредничество и др. available available available
Уреждат отношенията с твоите Партньори (най-подходящи, ако упражняваш посредническа дейност, дропшипинг и др.) available available available
Подходящи за Онлайн магазин Посредническа дейност и индивидуализиране на процесите на Сайта ти. Уреждат отношенията с потребителите. Индивидуализирани за твоите нужди. Уреждат отношенията само с потребителите и твоите партньори.
 

Поръчай

Поръчай

Поръчай

Добави Политика за защита на личните данни Добави Политика за защита на личните данни
150 лв.
Добави Абонаментно обновяване на Общи условия
следим за изменения в законодателството
уведомяваме те, когато някоя промяна засяга твоя бизнес
предлагаме ти изменение на общите условия
научи повече
Добави абонаментно обновяване
150 лв. / година
Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа

Кои са правилните общи условия за мен?

Стандартни ОУ – тези общи условия са най-подходящи за теб, ако имаш онлайн магазин, в който самостоятелно предлагаш стоки или услуги. Ще можеш да ползваш тези общи условия също и ако имаш партньори, но не искаш да уреждаш отношенията си с тях, а пред потребителите носиш цялата отговорност за направените поръчки.

Премиум ОУ – тези общи условия са най-подходящи за теб, ако извършваш посредническа дейност и не искаш да носиш отговорност за дейността на твоите партньори. Важно е обаче да предоставиш данните на твоите партньори, за да знаят потребителите към кого да се обръщат при нужда. Тези общи условия уреждат единствено отношенията с потребителите.

Също така тези общи условия са за теб, ако твоята дейност е специфична и има особености в различните процеси по поръчка и изпълнение. За тази цел сме въвели и една безплатна консултация по телефон при поръчка на Премиум общи условия.

Премиум+ ОУ – това е правилният пакет за теб, ако искаш да уредиш всички отношения в твоята бизнес дейност. Те уреждат както отношенията ти с потребителите, така и тези с партньорите. Ако оставиш тези отношения неуреди, си много уязвим и зависиш изцяло на случайността. Чрез тези общи условия ще можеш да уредиш основните рискове в твоята дейност.

Каква е разликата между Премиум и Премиум+ ?

Да, разбира се. Задължително е управителят да подпише “Съгласие и образец от подпис” пред нотариус.

Какво включват общите условия с партньорите ми?

Тези общи условия включват начина на поръчки от тях към теб и обратно, начина на плащане, доставка, прекратяване на договора, неустойки, гаранции и всичко останало, от което имаш нужда, за да работи успешно твоя бизнес. Нивото на индивидуализация зависи от теб!

Изготвяме общите условия изцяло въз основа на твоите изисквания и е нужно предварително изясняване на твоя бизнес модел. Ако не знаеш откъде да започнеш, ние ще ти дадем начална консултация, изразяваща се в един телефонен разговор.

Какво е политиката за защита на личните данни?

Политиката за защита на личните данни урежда отношенията ти с потребителите и партньорите относно начина, по който се съхраняват и използват лични данни. Всеки е длъжен да има такава политика на сайта си.

Ще спазвам ли GDPR, ако поръчам политиката за защита на личните данни?

Нашата политика за защита на личните данни е пригодена спрямо новите изисквания на Регламента. С нея обаче не се изчерпват задълженията ти и наличието на такава политика е само едно от тях. Ако искаш да разбереш повече, можеш да прочетеш тук.

Въпроси?

Тук съм да помагам.
Никола Пенчев

Никола Пенчев 

0888 047 188

pitai @ advokatami.bg

Актуализация на общи условия за срок от 12 месеца

Ние изготвяме общи условия, които са съобразени с текущото законодателство. То обаче е динамично и понякога в него възникват промени, които се отразяват върху задължителното съдържание на общите условия.

Най-често срещаните изменения са в областта на потребителското право и защитата на личните данни, но има и много други промени, които пряко касаят твоя бизнес. Специална защита се прилага спрямо определени категории стоки (детски играчки, запалки, алкохолни напитки и др.) или  услуги (туристически, застрахователни услуги и др.).

Защо да обновявам Общите си условия?

Изготвянето на общите условия за твоя сайт не е еднократна задача. Действащите закони постоянни се изменят и не е възможно общите условия да са винаги актуални. Колкото и добре да са подготвени, при промяна в закона е възможно те вече да не са актуални.

Мога ли да ползвам услугата, ако общите ми условия не са изготвени от advokatami.bg?

Не, защото по този начин не можем да гарантираме качеството на общите условия. Ако нямаш изготвени общи условия от нас, можеш да поръчаш тук.

Как обновявате общите условия?

При промяна в закона, която е от значение за твоята дейност, ние ще ти изпратим имейл, с който ще те уведомим, че се налага промяна на общите условия, и ще съгласуваме с теб всички детайли.

Поръчай актуализация на Общи условия за 1 г.

Актуализация на общи условия
следим за изменения в законодателството
уведомяваме те, когато някоя промяна засяга твоя бизнес
предлагаме ти изменение на общите условия

Защо да избереш Advokatami.bg?

Защита на бизнеса

Общите условия, правила и политики допринасят за една много стабилна правна сигурност. Ти и твоят бизнес сте поставили ясни рамки, предварително. Клиентът (потребителят) ги е приел и при последващ спор ти ще бъдеш един ход напред.

Експерти

Помагаме на стотици разрастващи се бизнеси и стартъпи да защитават най-ценните си активи.

Бързо, лесно, достъпно

Винаги сме на линия. Платформата ни е максимално улеснена за теб. Цените ни правят защитата достъпна.

Обещаваме

Advokatami.bg

Ако има неточности – връщаме парите.

Защити идеята си, защото си заслужава.

 

 

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа