От идея до устойчив бизнес.

Споделяме как развиваме дигитална компания в България.
Учим много всеки ден. Ще учиш и ти.

10 декември 2018

Нова книга: Airbnb Наръчник – Как да печелим 1500 лв. на месец от наем?

Написах книга. В нея споделям опита си от последните 4-5 години управление на собствени и клиентски имоти в Airbnb. Става дума за това как се инвестира в имоти, които да носят печалби от краткосрочни наеми? Как това, в сравнение с алтернативата за дългосрочен наем, е в пъти по-изгодно? Книгата покрива всичко нужно от А до Я, за да се постигне въпросната печалба. Как да разберем кога е добър момент за покупка? Къде, какъв апартамент да купим и как да го обзаведем? Как да публикуваме успешно имота си в Airbnb и каква ценова политика да наложим? Как да спестим пари от банкови такси и валутни преводи при получаване на парите от Airbnb? Как дейността ни да бъде легална? Как да си организираме управлението на имота: настаняване и самонастаняване на гости, комуникация, почистване. Какви гости пътуват в Airbnb и заслужава ли си да сме Superhost? Как да подходим със съседите? Какво можем да получим от Google Maps и Booking.com? Книгата е изцяло практически ориентирана с цел да бъде максимално полезна на настоящи и бъдещи хостове в Airbnb или хора, които се интересуват от имоти.

 


Над 12 919 доволни клиенти

4.9/5 review rating 5 от 678 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 438 във Facebook | Виж всички

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачевreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа