От идея до устойчив бизнес. Споделяме как развиваме дигитална компания в България. Учим много всеки ден. Ще учиш и ти.
17 януари 2018

Адвокатами.бг затвори рунд на финансиране при 1.7М оценка

Щастлив съм да споделя от името на екипа, че в компанията ни за първи път се присъедини инвеститор. Това е Христо Христов, CEO на Netinfo.

Advokatami.bg стартира с инвестиция от основателите и през последните 3 години растеше от собствени потоци пари. В края на 2017 решихме, че с инвеститор от ранга на Христо ще постигнем повече от нашата мисия – достъпни правни услуги и справедливост, лесно и без бюрокрация.

Капиталовото вложение беше последното нещо, което търсихме в бъдещия ни инвеститор. Имахме нужда от партньор, който да почувства мисията и бизнеса ни като свои, да вложи енергия и талант заедно с нас. Ето защо Христо беше желаният от нас инвеститор.

Христо Христов: “Адвокатами.бг оперира в един от най-неразвитите пазари в България – този на правните услуги. Освен, че съм интернет предприемач, аз съм и юрист и си давам сметка колко голям е потенциалът на този пазар. Надявам се заедно със Стан и неговия екип да предоставяме все по-достъпни и всеобхватни правни услуги чрез Адвокатами.бг.”

Сделката се осъществи при 1.7 милиона лева оценка на компанията.

Какво предстои? Търсим таланти, които да се присъединят към нас. Разработваме нови продукти, които ще пуснем в 2018:

  • Платформа с мрежа от внимателно селектирани адвокати във всички български градове: “Airbnb за адвокати”. Клиентите получават правно обслужване на високо ниво и при конкурентни цени. Адвокатите получават нови клиенти и възможност да развият кариерата си в общността от адвокати в мрежата ни.
  • Ще помогнем на бизнеса да съобрази GDPR регулацията по най-лесния и достъпен начин.
  • КАТ бот ще помага на гражданите да обжалват неправомерни актове.
  • На бизнеса и гражданите ще предоставим инструмент, с който да сложат край на бюрокрацията при защита на права.
  • Machine learning: всички наши казуси се подготвят в know-how база, в която ще интегрираме machine learning с цел по-бързи и надеждни правни решения в идните години.
  • В продуктовата ни линия за късна 2018 имаме и Blockchain / Crypto област.

Продължаваме да служим вярно на нашите потребители и да развиваме сегашните си продукти.

Екипът на Advokatami.bg

Над 17 000 доволни клиентиreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички

Advokatami.bg е отразен в медиите
Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа