От идея до устойчив бизнес. Споделяме как развиваме дигитална компания в България. Учим много всеки ден. Ще учиш и ти.
14 август 2020

Mултиприложението на модели от различни дисциплини

Относно мултиприложението на модели. В този случай фитнес, инвеститор и бизнес.

“Още две!”. Това е една от важните причини, поради които напреднах с фитнес формата си последните 2 години. Когато съм в залата с Nikolay Tsenkov, тренираме, и когато на дадено упражнение аз чувствам, че не мога повече – той ми казва “Още две! Давай!”. И винаги ги правя. Някой път дори още три.

Ако обаче съм сам – ще се спра, няма да мога да се изцедя така. А това няма да доведе до стрес и прогрес на мускула.

Огромен плюс е да тренираш с такъв човек зад теб.

Към бизнеса. Има много причини да НЕ влизеш в бизнес с инвеститор. Има много причини и да го направиш. Няма общо правило; преценката дали и с кой трябва да се прави конкретно.

Но когато я правиш имай предвид, че да имаш човек зад теб, който да ти каже “Давай! Още две!” може да бъде голямо предимство. Ники, фитнес треньорът, познава тялото ми, знае текущата ми форма и може да направи преценката и да ме провокира както за още, така и да каже “стоп!”. Аналогично, добрият инвеститор вижда динамиката на пазара, познава твоята форма и възможности и когато ти търсиш комфорт без причина, той може да ти каже “Мачкай! Можеш!”. Hristo Hristov ми е казвал това не веднъж и съм му много благодарен.

Коментарите са във Фейсбук.


Над 17 000 доволни клиенти

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване - бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Ивановаreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички

Advokatami.bg е отразен в медиите
Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа