От идея до устойчив бизнес. Споделяме как развиваме дигитална компания в България. Учим много всеки ден. Ще учиш и ти.
14 юли 2016

Историята на Wild Fun Adventure Club

Днес продължаваме серията си с материали за хора, на които сме помогнали и които правят нещо, което смятаме, че си струва да споделим. Този път на фокус е Борислав от Wild Fun Club.

Услугите, които Wild Fun Club предоставя са от любимите на екипа ни – каяк, планинско колоездене, алпинизъм, пешеходни преходи. Всичко това, разбира се, се случва сред природата и основно в планината – Родопите и Странджа. Страхотно е за тийм билдинг и го препоръчваме, макар да си признавам, че не сме го пробвали в Advokatami.bg.

wildfun3

По думите на Борислав Wild Fun Club е не просто идея, продукт или услуга – това е визия, идеология и начин на живот. Изпробвайки конкретни и уникални идеи за приключения сред природата с каяк, пеша и/или велосипед, слагате пауза на забързаният, напрегнат и натоварен делник, който ни съпътства. Пауза от ежедневието и старт на приключението!

Ако това не е достатъчно, за да ви спечели за идеята, слагаме и някои от страхотните снимки, които Боби ни изпрати. Можете да разгледате още на facebook страницата на клуба.

Wild Fun Club

 

Как ние помогнахме на Борислав?

Когато се обърна към нас, Борислав вече беше развил модела на Wild Fun Club. Нуждаеше се обаче от инкорпориране на своя бизнес. Това се случи през пролетта, когато на 1 Април 2016 не на шега регистрирахме Уайълд фън ЕООД.

За наше щастие услугите ни се харесаха на Борислав, и още същия месец той реши чрез нас да регистрира своето ЕООД като администратор на лични данни.

Фирмата всъщност се превърна и в един от нашите най-верни клиенти, абонирайки се и за нашите счетоводни услуги. Ето какво каза Борислав за Advokatami.bg:

Мога да опиша екипа на Advokatami.bg с 3 думи: професионализъм, бързина, коректност.

wildfun2

Благодарим много на Борислав за хубавите думи и се надяваме да продължим ползотворното си сътрудничество.

 

Други статии:


Над 17 000 доволни клиенти

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимироваreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев

4.9/5 review rating 5 от 755 в Google | 4.7/5 review rating 5 от 370 във Facebook | Виж всички

Advokatami.bg е отразен в медиите
Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа