Новите правила за лични данни

Стартирай фирмата си законно като спазваш Закона за личните данни и GDPR. С нас става лесно и спестяваш глоби, започващи от 5000 лв.

GDPR Пакет за стартиращи предприятия

Достъпен начин за цялостно въвеждане на GDPR.
Спестяваш хиляди левове от хонорари на консултанти.

Пакетът включва:

образци на всички необходими документи за GDPR – виж

готови клаузи, които трябва да включиш в договорите си с клиенти и партньори

конкретни препоръки и полезна информация за GDPR, процедурите и как да използваш включените документи и клаузи

Цена с ДДС: 79 лв. (199 лв.) Остават още 5 пакета на промо цена.

Поръчай

Въпроси?

Тук съм да помагам.

Надежда Георгиева

Надежда Георгиева

0888 047 188
pitai @ advokatami.bg

Кой е изготвил Пакетът?

GDPR Пакетът ни е съвместен продукт на екипа на Advokatami.bg и Адвокатско дружество “Пенчев и Ко”. След като обслужваме над 100 развити бизнеса на месец да внедрят GDPR чрез наши консултации и Наръчник – сега създадохме и този достъпен начин за всички нови фирми и организации да въведат лесно и на добра цена GDPR (новите правила за защита на лични данни).

За кого е подходящ Пакетът?

За стартиращи организации – фирми или НПО в България.

Нужна ли ми е Регистрация като Администратор на лични данни в КЗЛД

Не. На 25.05.2018 – влизат в сила новита правила на GDPR и това задължение отпада.

Какви са глобите, ако не въведа GDPR до 25.05.2018 и след това?

Глобата е 4% от оборота или до 20 милиона евро. Което е по-голямо.

Кога и как се плаща?

Пакетът ще получиш след като напривиш поръчка и заплатиш сумата. Приемаме плащания в брой на каса на ИзиПей, чрез карта, по банков път и ПейПал.

Ако си купя Пакета, значи всичко ми е уредено?

Не. Необходимо е да използваш документите и клаузите в своите бизнес процеси.

Всички необходими документи ли има в Пакета?

Да, всички документи са спазване правилата на GDPR. Ако имаш онлайн магазин, трябва да имаш и Общи условия (освен Наръчника). Научи повече за общите условия.

Как могат да ме “хванат”?

Чрез сигнал до Комисията от потребител, клиент, конкурент, партньор, друг държавен орган или чрез случайна проверка.

Над 7000 доволни клиенти

4.9/5 review rating 5 от 613 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 443 във Facebook | Виж всички

review rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов
20/3/2018

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев
16/1/2018

review rating 5  Няколко услуги имам извършени през Адвоката Ми и съм изклюително доволна от обслужване – бързо, лесно и коректно!

thumb Маргарита Ангелова
11/2/2018

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова
15/3/2018

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова
4/3/2018

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев
21/1/2018

Наръчникът ни е свален от организации като

Какво е GDPR?

GDPR European Union

GDPR (General Data Protection Regulation)

Това е Регламент, приет от Европейския съюз, който се прилага пряко в България. За бизнеса това означава много нови правила за защита на личните данни. Личните данни в модерния бизнес свят са изключително важен актив. Целта на Регламента е да гарантира защитата на личните данни на всеки човек, като въведе поредица от задължения за бизнеса (администраторите на лични данни).

GDPR European Union

GDPR Лични данни

Какво са “лични данни” за бизнеса?

Личните данни са един от ключовите активи за всеки бизнес. Личните данни може да се възприемат като нещо, което е предоставено временно на бизнеса. Те не му принадлежат, а са предостъпени от потребителя за временно ползване и само за определени цели.

GDPR Europe

Териториален обхват

Регламентът се прилага в България, в целия Европейски съюз, както и извън него, когато се засягат права на граждани на ЕС.

GDPR Europe

Полезна информация на тема GDPR и новите правила – на тази страница.

Над 10 000 доволни клиенти

4.9/5 review rating 5 от 613 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 443 във Facebook | Виж всички

review rating 5  Отлична работа и комуникация, спестихте ми време, със сигурност и нерви! Благодаря Ви! Успех!

thumb Ани Станимирова



review rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Много сме доволни, два пъти работим с Вас и Ви благодарим за професионализма и бързината, с която работите!

thumb Ванина Иванова

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа

Като приложения към Наръчника са включени следните документи:

 

  • Вътрешни правила за защита на личните данни

Този документ е задължителен. В него се описва как фирмата и нейните служители работят с лични данни.

 

  • Декларация за съгласие за обработване на лични данни

Важен документ, който служи като доказателство, че дадено лице е дало съгласието си личните му данни да бъдат обработвани.

 

  • Политика за защита на личните данни

Този документ е насочен към потребителите. Той им предоставя необходимата по закон информация за техните лични данни.

 

  • Регистър на дейностите на администратор на лични данни

Този документ се води задължително в някои случаи, които са подробно обяснени в наръчника.

 

  • Договор между администратор и обработващ лични данни

Задължителен документ, когато фирмата разчита на свои партньори, контрагенти или подизпълнители за съхранение на или работа с лични данни.

 

  • Оценка за въздействието върху защитата на данни
    Документ, необходим при внедряването на нови технологии, които създават риск за защитата на лични данни.




Като приложения към Наръчника са включени следните документи:

Вътрешни правила за защита на личните данни
Този документ е задължителен. В него се описва как фирмата и нейните служители работят с лични данни.

 

Декларация за съгласие за обработване на лични данни
Важен документ, който служи като доказателство, че дадено лице е дало съгласието си личните му данни да бъдат обработвани.

 

Политика за защита на личните данни
Този документ е насочен към потребителите. Той им предоставя необходимата по закон информация за техните лични данни.

 

Регистър на дейностите на администратор на лични данни
Този документ се води задължително в някои случаи, които са подробно обяснени в наръчника.

 

Договор между администратор и обработващ лични данни
Задължителен документ, когато фирмата разчита на свои партньори, контрагенти или подизпълнители за съхранение на или работа с лични данни.

 

Оценка за въздействието върху защитата на данни
Документ, необходим при внедряването на нови технологии, които създават риск за защитата на лични данни.