Направи правно запитване

Най-добрите за случая адвокати
от нашата мрежа ще предложат решение.

 

Задай своя въпрос

отнема само 2 мин.

 

Ти си адвокат? Не пропускай това

Как става?

Адвокат - стъпка 1

1. Правиш запитване

Споделяш с нас правния си проблем и ние го изпращаме на подходящ за случая адвокат от нашата мрежа.

Строго пазим всички лични данни, а ако желаеш – сключваме и споразумение за поверителност.

2. Адвокат се свързва с теб

Подходящ за твоя случай адвокат ще разгледа казуса и ще предложи решение. Ще имаш възможност да зададеш въпросите си на адвоката преди да решиш дали искаш да го наемеш.

Адвокат - стъпка 2

Адвокат - стъпка 3

3. Наемаш адвокат – имаш сигурност и спокойствие

Ако предложението на адвоката ти хареса, лесно може да го наемеш. Advokatami.bg гарантира качественото и коректно обслужване.

Направи запитване сега

Лесен достъп до отлични специалисти

  • Цената винаги е добра, защото адвокат не трябва да отделя средства и време, за да достигне до теб като клиент.
  • В платформата присъстват само талантливи и коректни адвокати, които отговарят на критериите ни за достъп до системата.
  • Извършваме постоянен мониторинг на представянето им.
  • Всеки клиент дава оценка и ревю за наетия адвокат.
  • Това е най-големият гарант за качество – оценките на всички клиенти на даден адвокат.

Намери адвокат 

 

Адв. Григоров

 

Eлектронна търговия, недвижими имоти, строителството, финанси.

 

 

Адв. Стефанов

 

Семейни отношения, недвижими имоти, трудови въпроси, събиране на вземания.

Хората за нас

 

Тошко Станев

Чрез Advokatami се свързах с адвокат, който много ми помогна. Благодаря и на хората подели инициативата със създаването на Advokatami! Много е важно когато има кой да ти обясни на достъпен език какво и как да се направи по конкретния случай и да ти помогне в борбата с бюрокрацията и чиновниците.

Ружа Янкова

За мен Advokatami.bg е много удобен начин за намиране на адвокатски услуги, обслужването е бързо, максимално опростено и не на последно място качествено. Горещо го препоръчвам.

 

Ивайло Кожухаров

Светкавично получих отговори от 3ма специалисти. Бяха прочели въпроса и двама загатваха възможни решения или процес който да се следва. Тоест още с първата стъпка на Advokatami ти вече си консултиран!

Нико Грекос

Бърз и акуратен отговор на запитването, изгодна оферта.

Може ли малко повече информация за услугата?

Всеки трябва да може да си позволи адвокат или правна консултация. Ние сме тук, за да ти предоставим правна сигурност – бързо и на достъпна цена.

В платформата ни присъстват бутикови правни кантори и адвокати на свободна практика. Всеки адвокат може да стане част от нашата мрежа като кандидатства за това. Нашата технология филтрира всеки правен казус и спестява време на адвокатите. А спестеното време е равно на по-ниски цени за клиентите. Десетки българи всеки ден получават правна сигурност и спокойствие чрез помощта на адвокатите в мрежата на Advokatami.bg

Мога ли да използвам услугата, за да получа консултация?

Разбира се. Правният съвет е една от основните услуги, които адвокатите предлагат. Важно е обаче да знаеш, че консултацията от адвокат също се заплаща.

Наистина ли запитването е безплатно?

Да! Твоето запитване достига до адвокат абсолютно безплатно и в реално време. Ще се наложи да заплатиш адвокатски хонорар директно на адвоката, само ако приемеш неговото предложение.

Данните, които споделям в платформата, защитени ли са?

Да. Формата, чрез която ни изпращаш данните, има 128-bit SSL криптирана защита. Допълнително и целият ни сайт има SSL сертификат. Предоставените данни се съхраняват в силно защитен SOC 2, Type II сървър. Не пестим средства за сигурност. “Адвокатами.бг Уеб” ЕООД като оператор на Advokatami.bg е регистриран като Администратор на лични данни №434443 към Комисията за защита на личните данни.

Каква е правната страна на платформата?

Чрез платформата „Намери Адвокат“ всеки потребител може да публикува своя казус. Advokatami.bg грантира, че казусът ще стигне до адвокат, който предварително е изявил желанието си да получава казуси на потребители чрез Advokatami.bg. Всеки адвокат, до когото достигне казус, сам решава дали и по какъв начин да отговори на потребителя. Advokatami.bg предоставя изключително и само софтуер. Advokatami.bg не е “посредник” към адвокати и не предоставя правни консултации. Advokatami.bg не е правна кантора или заместник на адвокат/адвокатска кантора. Advokatami.bg не е страна в отношенията клиент – адвокат.

Полезни статии

Защо приемаме плащания с Bitcoin?

От ден 1 на Advokatami.bg сме обещали, че към начините си на разплащане ще добавим и плащане с Bitcoin. Това вече е факт. От няколко...
Прочети

Полезно за бизнеса: книги, инструменти, хора, статии, блогове

Преди няколко дни бях поканен във фейсбук група където супер готини хора споделят знания и опит за лична продуктивност и бизнес развитие. Най-вече споделят книги....
Прочети

Търговска марка: Защо си заслужава да изнвестираш в своя бранд?

Всеки бизнес трябва да има свой бранд – нещо, което да го отличава от всички конкуренти и което да говори ясно и точно на потребителите....
Прочети
bgonair-logo-white "Модернизира се светът на юристите."
pravatami-logo-white "Разходите по регистрация на фирма в страната далеч не са толкова големи."
"Посланик на правото."
"Супер адвокати, подкрепени със съвременна технология."