Правнa помощ по застрахователни казуси

Гражданска отговорност, Каско, ПТП покрития и всякакви застрахователни проблеми – ние сме тук да помогнем!

Научи повече      Питай

Казусите се разглеждат до 48 часа от адвокатска кантора, специализираща в застрахователни спорове.

1. Отправяш безплатно запитване

Лесно и онлайн споделяш основните моменти в застрахователния казус / проблем.

2. До 48 часа получаваш конкретен отговор

Адвокат, специализиращ в застрахователно право, предоставя отговори по всички въпроси, заедно с предложение за решение на проблема.

3. Ако желаеш - наемаш адвоката

Ако предложението те устройва - само казваш и проблемът ще бъде решен по-най удобния и ефективен за теб начин.

faq

Въпросите, които получаваме всеки ден

Застрахователят отказва да ми заплати обезщетение. Как мога да се защитя?

Много често застрахователните компании отказват изобщо да заплатят обезщетение или пък предлагат на своите клиенти да покрият само част от дължимото обезщетение. Понякога те имат основание, но често ситуацията не е такава и отказът от изплащане на обезщетение е неправомерен. В такива случаи наши партньори могат да ти предложат богат набор от средства за уреждане на отношенията, включително и процесуално представителство пред съд.

Застрахователят настоява аз да заплатя обезщетение. Какво мога да направя?

Всеки казус със застраховател е специфичен. Сподели безплатно своя с наши партньори и те ще ти предложат най-доброто решение за конкретния случай.

Ще получа ли безплатна правна помощ?

Отправянето на запитване до адвокат е напълно безплатно, но услугата, която нашите партньори ще ти предложат, е платена. Ти обаче сам решаваш, дали да се съгласиш с предложената оферта и да наемеш адвокат за казуса.

Кога ще получа отговор на запитването си?

Отговор на запитването си ще получиш в рамките на два работни дни чрез избрания от теб способ за комуникация – телефон или e-mail адрес. Вероятно е да получиш отговор и доста по-рано.

Колко ще ми струва наемането на адвокат за казуса?

Цената на адвокатските услуги зависи от способа, който избереш за действие с нашите партньори. Често един проблем може да бъде разрешен доброволно, но понякога спорът стига до съд. Това се отразява на адвокатския хонорар.

 

 

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

 

Над 7000 доволни клиенти

5.0/5 review rating 5 от 534 в Google | 4.9/5 review rating 5 от 401 във Facebook | Виж всичкиreview rating 5  Прекрасно обслужване. Спестяват часове, дни и стотици левове за адвокатски услуги. Ползвам ги постоянно.

thumb Мирослав Запорожанов

review rating 5  Силно препоръчвам сайта, ако имате нужда от консултация или вид документ. На мен ми свърши идеална работа.

thumb Васил Гачев

review rating 5  Изключително бързо и лесно изготвих договор за паричен наем, следвайки стъпките в сайта. Много благодаря за съдействието!

thumb Мартин Калчев

Advokatami.bg е отразен в медиите: Bulgaria ON AIR Вестник 24 часа